Duel per ser segon

Si el València Basket aconsegueix la victòria davant el Iberostar Tenerife es col·locaria segon de la Lliga Endesa

Guardar

_map8161
_map8161

La Fonteta viurà esta vesprada (18.30 h, Fonteta, #0) un duel quasi a mort entre el segon i tercer classificat. El València Basket lluitarà per aconseguir col·locar-se en la segona plaça de la Lliga Endesa i aconseguir estar més prop d'assegurar-se una plaça en la Copa del Rei de Vitòria del pròxim mes de febrer, inclús d'aconseguir ser cap de sèrie del torneig. L'objectiu és clar però l'empresa no serà fàcil.

Davant tindrà al Iberostar Tenerife, actualment la millor defensa de la Lliga amb tan sols 72,3 punts encaixats per trobada. Açò sí, si atenem als precedents, el conjunt taronja seria favorit doncs de les 12 ocasions en les quals s'han enfrontat en la Lliga els de Pedro Martínez han aconseguit adjudicar-se el triomf en onze d'elles. A este fet se li suma que el conjunt taronja és la segona millor defensa de la competició. No obstant això, el Iberostar Tenerife està mostrant en estos moments la seua millor versió i tal com va assenyalar Pedro Martínez en la prèvia "no són segons per casualitat".

L'afició taronja, que una vegada més omplirà la Fonteta, ja que les localitats estan quasi esgotades, podrà gaudir dels seus dotze jugadors doncs tota la plantilla està ja en perfectes condicions i llests per a servir als interessos del seu equip. Per la seua banda, el seu rival arriba a València amb les baixes importants de Javier Beirán i Nicolás Richotti, lesionats de llarga durada i a eixes dues baixes s'uneix el dubte de Rodrigo San Miguel, que pateix una contusió en el vast intern de la cama esquerra.

 

"Res és casualitat"

Pedro Martínez és conscient que esta vesprada tindrà enfronte la millor versió del Iberostar Tenerife perquè està temporada està fent les coses molt bé, de forma molt seriosa i jugant un excel·lent bàsquet. Tal com va comentar en la prèvia, el tècnic taronja considera que el fet que vagen segons en la Lliga o siguen capdavanteres en la competició europea no és casualitat. "Juguem davant un rival que està fent una temporada fantàstica, competint en totes les pistes, en moltes d'elles guanyant com en la pista del Baskonia fa dues setmanes. És un equip molt bé construït, amb alguns jugadors joves que estan anant para a dalt i uns altres que estan amb una edat molt bona, amb un coneixement del joc i de la Lliga molt gran com San Miguel, Fran Vázquez o Bogris, que porta ja un temps jugant a gran nivell. Res és casualitat, si estan tant a dalt en la classificació i van líders en la seua competició europea és clar que és perquè és un equip ben construït, que juga bon bàsquet, que estan ben entrenats i segur que les dificultats seran grans".

Destacats