Dovizioso brilla en les primeres carreres les Finals Mundials Lamborghini

Els pilots d’Àsia, Amèrica del Nord i Europa celebren les últimes carreres dels seus campionats

Guardar

lamborghini-world-finals-circuit-ricardo-tormo-foto-paco-diaz-3
lamborghini-world-finals-circuit-ricardo-tormo-foto-paco-diaz-3

El pilot de MotoGP va demostrar el seu talent als comandaments del Lamborghini Huracan Super Trofeu en el primer dia de carreres de les finals Mundials a València. El Circuit Ricardo Tormo acull este cap de setmana la celebració de les Lamborghini World Finals. Les carreres van començar amb la celebració de l'última cita de cadascun dels tres campionats monomarca que la signatura italiana organitza a Amèrica del Nord, Europa i Àsia Pacífic amb victòries per al nord-americà Richard Antinucci, l'equip japonés de Toshiyuki Ochial i Alif Yazid i el danés Dennis Lind.

Les carreres del Super Trofeu a Europa van concentrar l'atenció en la seua categoria PROAM. Cada unitat del Lamborghini Huracà, amb més de 600 CV de potència és per si mateixa una peça de col·lecció i l'eixida llançada d'estos superdeportivos és un autèntic espectacle. Dennis Lind en la primera màniga i Loris Spinelli en la segona es van emportar les victòries en la categoria PRO, al ritme aproximat dels millors pilots de MotoGP, al voltant d'1:30 minuts per volta, el danés Lind va dominar la primera carrera en dura competència amb l'italià Vito Postiglione. La segona màniga va ser per al transalpí Loris Spinelli també seguit molt de prop per Postiglione que es va quedar a un segon de la victòria després d'una hora de carrera.

El protagonista sobre l'asfalt de Xest va ser Andrea Dovizioso. El pilot de Ducati va tenir l'oportunitat de posar-se als comandaments del cotxe número 100 del certamen. Dovizioso va aconseguir classificar-se en la catorzena posició i des del fons de la graella ha avançat en la primera carrera fins a la vuitena plaça. En la segona màniga, després d'una brillant eixida el pilot de MotoGP va aconseguir acabar en la sisena posició i auparse com el millor dels pilots de la seua categoria, la PRO AM.

Els pilots provinents de les competicions d'Àsia Pacífic i d'Amèrica del Nord van compartir les dues carreres que tancaven els campionats. El norteamericao Richard Antinuccia va dominar amb claredat les dues carreres del dia per a tancar amb un doblet la seua temporada abans de les finals. El pilot de Lamborghini Carolinas va superar a Brandon Gdovic i a Shinya Michimi en les dues carreres amb el nord-americà d'origen japonés en la segona plaça de podi en la segona màniga.

Entre els pilots d'Àsia Pacífic l'equip Aran Racing de Toshiyuki Ochial i Alif Yazid van dominar les dues carreres per davant de Max i Andrea Wiser i de Dilantha Malagamuwa i Armaan Ebrahim en la primera carrera i de l'equip de Yudai Uchida i Jono Lester i els Wiser en la segona màniga.

Un total de sis carreres van tenir lloc en el traçat de Xest per a configurar les classificacions finals de les tres competicions que la marca de Sant'Agata celebra al voltant del món. En les jornades de hui i demà tots els pilots s'enfrontaran per categories en les finals mundials. Lamborghini Cup, Amateur, PROAM i PRO són les quatre classes en les quals els més de 70 pilots es veuran les cares.

Hui al matí se celebraran les classificacions de cara a la gran final i les primeres carreres de les categories AM, PRO-AM i PRO. Finalment, en la matinal del diumenge tindran lloc les grans finals a les 9.30, a les 11.30 i a les 14.05 hores.

Destacats