Dani Maciá i Quique Bordás seran els pilots de la Fórmula de Campeones en la Fórmula 4

Clarissa Dervic i Daniel Briz queden com a pilots suplents després d’una ajustada selecció

Guardar

20.12. 23 Cuna de CampeonesMaciá Rodríguez Dervic Aviñó Briz Seguí Bordas
20.12. 23 Cuna de CampeonesMaciá Rodríguez Dervic Aviñó Briz Seguí Bordas

La Fórmula de Campeones ja té els seus pilots per a la temporada 2021 del Campionat d’Espanya de Fórmula 4. L’equip escola del Circuit Ricardo Tormo comptarà amb l’alacantí Dani Maciá i el barceloní Quique Bordás com a pilots titulars després de les proves de selecció celebrades al traçat de Cheste.

L’il·licità Dani Maciá va resultar classificat en les proves de selecció en la primera posició després d’una primera jornada completa d’entrenaments lliures i una segona, en la qual es va disputar una sessió cronometrada, una carrera curta i una altra llarga, per a emular així un diumenge qualsevol d’una prova del Campionat d’Espanya de la categoria. Aquesta serà la primera experiència de Maciá, de 19 anys, en monoplaces després d’una reeixida carrera en el kàrting.

Quique Bordás ha guanyat el segon volant de l’equip de la Fórmula de Campeones després d’una positiva progressió l’any passat en la seua estrena en la categoria. Als seus 18 anys, Bordás continuarà amb el treball que ja va culminar la passada temporada amb un podi en el penúltim cap de setmana de carreres al circuit de Motorland.

Dervic i Briz reserves

Clarissa Dervic i Dani Briz completaven la llista d’aspirants i han sorprés a tots amb brillants actuacions que els han deixat molt prop d’aconseguir el volant titular. Els dos ocuparan plaça de reserva.

La pilot Clarissa Dervic, a punt de fer 15 anys, competeix en la categoria júnior del Campionat d’Espanya de Kàrting i aquest és el seu segon curs al Centre de Tecnificació del Circuit.

L’alacantí Dani Briz també serà pilot reserva de l’equip. Briz, de 15 anys, s’ha quedat a només unes dècimes de poder estrenar-se en el Campionat d’Espanya de Fórmula 4.

El director de la Fórmula de Campeones, Marco Rodríguez, ha agraït "el compromís de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana i del seu president, Nacho Aviñó, que ens ha ajudat en tot el procés i l’esperit d’equip dels quatre pilots aspirants, que, juntament amb Nerea Martí ja immersa en les sèries mundials femenines, estan posant de manifest que, amb només dos anys de funcionament, el centre de tecnificació del motor comença a donar els seus resultats"

"Han fet un treball impressionant i ens han sorprés a tots, han fet una selecció més que brillant i ha sigut molt difícil quedar-nos només amb dos. Esperem poder oferir alguna oportunitat de participar en alguna carrera a Clarissa i a Daniel que es mereixen el millor. Amb Dani i amb Quique lluitarem per a estar entre els millors en cada carrera" ha indicat Rodríguez.

El Campionat d’Espanya de Fórmula 4 començarà el 10 i l’11 d’abril al Circuit del Jarama i celebrarà un total de set caps de setmana i amb carreres els dies 18 i 19 de setembre en el Racing Weekend del Circuit Ricardo Tormo.

Arxivat a:

Destacats