Dani Amat es corona tricampió del Gran Trail Trangoworld

Este dissabte el valencià va triomfar novament en els 108 km de la vall aragonesa de Benasque

Guardar

Dani Amat
Dani Amat

En la vall de Benasque del Pirineu aragonés, Dani Amat va aconseguir per tercera vegada consecutiva el primer lloc d'aquest difícil trail pels pics d'Aneto (3404 m) i Posets (3375 m).

300 corredors van assistir a la cita en les empinades pujades que aconseguien fins a 6700 metres, on fins i tot es competia sobre la neu. Tanmateix, Amat, que arribava com a favorit i va complir les expectatives posades en el seu treball, va ser capaç d'aconseguir el primer lloc en aquest terreny que coneix bé, doncs és veí de la vall i ací s'entrena.

L'atleta de 35 anys va aconseguir superar la prova amb una marca de 17 hores, 10 minuts i 28 segons. Com la carrera va començar a la mitjanit del divendres, a l'inici va haver d'enfrontar-se al fred nocturn de les muntanyes i així i tot va poder escapar del grup que ho secundava, encara que no a resguard de dificultats durant el trajecte: va comentar en acabar que arribant al refugi Ángel Orús va tenir la temptació de retirar-se. No ho va fer gràcies a l'ànim dels voluntaris que presten ajuda en la ruta.

Així, el trailrunner segueix conquistant cims i primers llocs en una de les rutes més intricades d'aquesta disciplina.

Destacats