Com aconseguir entrades per a la Final de la Copa del Rei?

El València CF premia l'assistència i l'antiguitat dels seus abonats

Guardar

Vista general de l'interior de l'Estadi de La Cartuja de Sevilla. Imatge Junta d'Andalusia
Vista general de l'interior de l'Estadi de La Cartuja de Sevilla. Imatge Junta d'Andalusia

El València CF ha revelat com adquirir entrades per a la final de la Copa del Rei que disputarà dissabte 23 d'abril en La Cartuja de Sevilla enfront del Reial Betis. Així, el conjunt 'che' ha establit una sèrie de requisits entre els quals premiarà l'assistència i l'antiguitat dels seus abonats.

Concretament, el València CF disposarà de 20.757 entrades per a aquesta trobada. Davant aquesta cita tan especial, i sent conscients que la demanda és major a l'oferta, el Club prioritzarà la compra d'entrades per part dels seus abonats i elimina el sorteig.

Quins requisits he de complir per a optar a una entrada?

Hi ha dos criteris, i hauran de complir-se tots dos, per a poder optar a la compra d'entrades:

El primer és l'assistència, ja que l'abonat interessat ha d'haver assistit almenys al 80% dels partits del València CF al Camp de Mestalla aquesta temporada des de l'activació de l'abonament. Es tindran en compte els partits de totes les competicions (LaLiga i la Copa del Rei), en total 12 partits des de la Jornada 10 de LaLiga davant el RCD Mallorca fins a la Jornada 27 davant el Granada CF (tots dos inclosos).

En segon lloc, es tindrà en compte l'antiguitat de l'abonament: mínim huit anys consecutius d'antiguitat com a abonat (des de la temporada 13/14 o anteriors).

Per als aficionats que no tinguen clar si compleixen aquests requisits, el club ha habilitat una pàgina web per a consultar-ho. Prop del 95% dels abonats que compleixen aquests criteris tindran entrada amb seguretat sempre que s'adquirisca dins dels terminis.

Com compre l'entrada?

Una vegada comprovat que es compleixen els requisits, es podran adquirir les entrades des del 5 fins al 8 d'abril o fins a esgotar existències introduint l'ID d'abonat i PIN (4 últims números del DNI del titular de l'abonament) en l'enllaç de compra que facilitarà el club.

Cada abonat que complisca els requisits tindrà l'oportunitat de comprar una entrada. Segons ha indicat el València CF, aquells interessats a asseure's al costat d'amics o familiars que complisquen els requisits, poden agrupar fins a deu entrades juntes en el moment de la compra.

A més, les entrades són nominatives, però el titular de l'abonament no necessàriament ha de ser l'assistent. El titular de l'abonament podrà indicar el nom d'una altra persona a l'hora d'adquirir l'entrada. Una vegada feta la compra ja no es podran fer canvis de nom o dades pel fet que el nom romandrà imprés en l'entrada. En cap cas es faran canvis de nom de les entrades, ni els dies previs ni el mateix dia de la final.

Pel fet que haurà de ser impresa en un paper especial, les entrades es podran recollir en les taquilles del Camp de Mestalla a partir del dia 11 d'abril atesa la zona marcada en el resguard de compra i el DNI.

Arxivat a:

Destacats