El Circuit selecciona als pilots de motociclisme per al seu centre de tecnificació

Bruno Port i Jana Sánchez obrin l'apartat de motociclisme 'offroad' en el Centre de Tecnificació

Guardar

Els valencians Álvaro Fuertes, Adrián Cruces i Marcos Ruda i el castellonenc Juan Rodríguez
Els valencians Álvaro Fuertes, Adrián Cruces i Marcos Ruda i el castellonenc Juan Rodríguez

El Circuit Ricardo Tormo ha seleccionat a sis joves pilots de motociclisme i un d'automobilisme per a unir-se al programa del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor (CETDM), a partir del pròxim mes de setembre.

Els valencians Álvaro Fuertes, Adrián Cruces i Marcos Ruda i el castellonenc Juan Rodríguez, estrenaran l'apartat de motociclisme de velocitat del CETDM juntament amb els seus companys de 'offroad' Bruno Puerto i Jana Sánchez. A més, a partir de l'inici del curs Jan Peral s'unirà al programa d'automobilisme per a substituir a Enrique Bordás que deixarà el grup.

Amb aquests set nous pilots i els cinc joves talents de l'automobilisme que ja formen part del programa de formació, seran un total de dotze els joves pilots que compaginaran els seus estudis acadèmics en el Centre Educatiu de Xest i la seua formació física i tècnica en el Circuit Ricardo Tormo.

Els pilots han passat durant la jornada de hui les seues primeres proves físiques i han iniciat les seues vacances amb les primeres instruccions per a començar la preparació al setembre en les millors condicions.

El programa compta amb el suport del Consell Superior d'Esports i de les federacions nacionals i autonòmiques d'automobilisme i de motociclisme i suposa la posada en marxa del primer centre internacional d'aquestes característiques.

Álvaro Fuertes és l'actual campió d'Espanya de PreMoto3. Adrián Cruces i Juan Rodríguez comparteixen box en l'equip escola del Circuit, el Bressol de Campions en el FIM JuniorGP, campionat en el qual també participa Marcos Ruda. L'activitat de motociclisme no se centra en la velocitat i els pilots de motocròs Bruno Puerto i Jana Sánchez també compartiran formació.

A més, al grup de pilots que formen Nerea Martí, Dani Macià, Daniel Briz, Álvaro García, Max Mayer, Eric Gené i Adrián Benito s'unirà el pròxim curs el jove català Jan Peral, que participa enguany en el Campionat d'Espanya i d'Europa de karting en la categoria júnior.

Destacats