El Circuit Ricardo Tormo celebrarà cinc caps de setmana de carreres en la segona part de la temporada

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana se celebrarà el 6 de novembre per a tancar el Mundial de MotoGP

Guardar

El Circuit Ricardo Tormo
El Circuit Ricardo Tormo

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà cinc caps de setmana de carreres, en la segona part del calendari de la temporada 2022, entre els quals destaca el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tancarà el Mundial de MotoGP el 6 de novembre.

Després del descans estival, les carreres de motociclisme tornaran a Xest els dies 10 i 11 de setembre amb el Campionat interautonòmic de Velocitat, un certamen de motociclisme de base en el qual una de les claus és la promoció de joves pilots.

Només una setmana després, el 17 i 18 de setembre, els millors superesportius del món de l'automobilisme aterraran a València per a celebrar el Fanatec GT World Challenge powered by AWS. Les entrades ja estan a la venda en la web del Circuit: www.circuitricardotormo.com.

El llegendari pilot italià de motociclisme Valentino Rossi, que va córrer la seua última carrera de MotoGP en el Circuit Ricardo Tormo, torna a terres valencianes per a posar-se als comandaments de l'Audi de l'equip WRT. A més de la Sprint Cup dels GT, se celebrarà el multitudinari Volrace GT i les proves puntuables per als campionats francesos de Fórmula 4 i Porsche Cup.

Un nou certamen arribarà per primera vegada a València per a iniciar el mes d'octubre. Els dies 1 i 2 d'octubre, la Lamera Cup celebrarà les seues carreres de resistència sobre els espectaculars cotxes de xassís tubular.

Les motos reprendran el protagonisme una setmana abans de la celebració del Gran Premi. L'avantsala del Mundial de Motociclisme, el FIM JuniorGP, tancarà la temporada en la qual celebra el seu 25 aniversari en el Circuit. Els títols de JuniorGP, de Moto2 i de la Hawkers European Talent Cup estaran en joc els dies 29 i 30 d'octubre.

El Campionat del Món de Motociclisme tornarà a celebrar l'última cita de l'any en el Circuit Ricardo Tormo. Xest tornarà a decidir les classificacions finals de MotoGP, Moto2 i Moto3, i, a més, celebrarà la gran final d'eSports i la gala de lliurament de premis del campionat. Encara queden entrades per a assistir a un esdeveniment en el qual, en els últims anys, les graderies han estat completament plenes per a acomiadar el Mundial de MotoGP.

A més, durant aquests mesos, una infinitat d'activitats omplirà la major part dels dies fins a final d'any. Entrenaments, presentacions, escoles de conducció, proves de productes i tandes per a aficionats ompliran d'acció la pista de Gran Premi del Circuit.

Destacats