Cesare Prandelli: “Hem de donar equilibri a l’equip”

El flamant nou entrenador del Valencia va parlar amb VCF Ràdio en finalitzar el partit del diumenge

Guardar

Cesare Prandelli
Cesare Prandelli

Ahir va ser el primer entrenament de l'italià amb els seus jugadors en la Ciutat Esportiva de Paterna. Amb el desafiament en si mateix, l'únic èxit possible que contempla el valencianisme és escapar de la zona baixa de la classificació per a començar a sumar amb urgència.

En la derrota per 0-2 contra l'Atlético i en l'últim dia de Voro en la banqueta, l'exseleccionador de l'Azzurra va veure des de la llotja del Mestalla el desenvolupament dels seus jugadors. Si bé la derrota va ser amarga, l'equip es va veure més compacte que en uns altres partits. Amb aqueixa realitat ha de bregar l'entrenador, qui va declarar el seu entusiasme a VCF Ràdio abans del nou desafiament.

Primer va tenir paraules per a l'ambient que es va viure en l'estadi. "És un ambient extraordinari, meravellós. Un ambient en el qual l'equip no està mai a soles", va dir. "Els aficionats estaven amb l'equip", va confirmar en fer lloes al que provoca l'encoratjament de la gent en els futbolistes.

Amb la seua experiència com a fons, es va referir al significat del Mestalla i com ho veu enfront d'altres estadis que ha conegut. "És una atmosfera impressionant. Un dels estadis més impressionants del món", va afirmar.

Esportivament, va poder conéixer a l'equip en el vestuari i veure les seues armes i defectes durant el joc, recalcant especialment el talent i els pilars en els quals se sosté. "Hem de donar equilibri a l'equip, però la base és bona", va concloure.

Després de la pausa lleguera, Prandelli s'estrenarà en la banqueta blanquinegre davant l'Sporting el pròxim 16 d'octubre en El Molinón.

Destacats