Cerques cotxe? Aprofita't de la Fira més gran d'Automòbil mai vista

La Fira de l'Automòbil (1-6 desembre) obri un nou pavelló i creixerà un 20% fins als 75.000 m2 de superfície expositiva i més de 3.500 cotxes nous, seminous i d'ocasió en oferta

Guardar

feria_motor
feria_motor

Desembre no solament vindrà carregat a final de mes amb els regals del Pare Nöel, de l'1 al 6 se celebra en el recinte de la Fira de València la XX Fira de l'Automòbil, esta edició serà la fira més gran d'estos vint anys de vida. A la presentació del certamen ha acudit el president del saló, Raúl Palacios, el primer president de la Fira de l'Automòbil, Enrique Tomás, el director general de Ganvam, Tomás Herrera, i el president de Fira València Víctor Castillejos.

Segons han explicat en la presentació el sector de l'automòbil està recuperant-se sobretot en les vendes de vehicles de segona mà perquè en la de cotxes nous s'està creixent a raó d'un 2% en matriculacions de particulars i un 8% en industrials. Tomás Herrera reivindicava l'augment d'ajudes en la compra de vehicle nou per part de particulars amb la finalitat d'incentivar la venda.

Malgrat que la conjuntura del mercat de vehicles nou a particulars, la XX edició de la Fira de l'Automòbil serà la que tinga més expositors, més cotxes i més metres quadrats expositius de la història. Amb l'obertura d'un pavelló addicional fins a sumar sis pavellons d'exposició, la qual cosa suposa un 20% de superfície aconseguint els 75.000 metres quadrats. En la passada edició, el saló va aconseguir la xifra de 2.876 cotxes venuts en cinc dies, la qual cosa va suposar un rècord en la història que va depassar els 60.000 visitants i una oferta de 72 expositors directes, 35 marques oficials representades i una superfície expositiva de 64.000 metres quadrats bruts.

De fet, els visitants tindran a la seua disposició una flota de vehicles nous, seminous i d'ocasió de més de 3.500 unitats, corresponents als 77 expositors ja confirmats i les 36 marques oficials de cotxes que han apostat per esta plataforma comercial que ofereix Fira València.

En l'acte celebrat s'ha reconegut, a través del lliurament d'una placa commemorativa, a tots els presidents que han ostentat el càrrec en estos vint anys d'història. Fent-se un recorregut a la reeixida trajectòria d'un certamen "plenament consolidat entre el comprador no solament de la Comunitat Valenciana sinó de tot l'arc mediterrani", segons explicava el president Raúl Palacios. "Ens visiten compradors de províncies com Tarragona, Conca, Albacete, Terol o Múrcia i, per a donar resposta a açò, enguany hem ampliat la nostra campanya de promoció més enllà de la Comunitat Valenciana", ha explicat l'empresari valencià, per la qual cosa les expectatives de negoci són "molt optimistes".

 

Tesla, novetat més significativa

Entre les novetats més destacades de la present edició està la presència de la signatura nord-americana Tesla que mostrarà els seus models elèctrics més avantguardistes. A més, les marques també estan realitzant una aposta notable pel certamen de Fira València amb la presència conjunta de molts de concessionaris de forma agrupada. Com a novetat, enguany la signatura Seat apostarà per este model de participació amb un estand singular i propi com a marca igual que la divisió de VO de Renault, també amb estand propi de marca. A més, el certamen també incorporarà nous expositors com la signatura de vehicle d'ocasió Clic Actuacions o el concessionari Turbo Manises.

 

Activitats per a tots els gustos

Però no solament es podrà veure, tocar, sentir i comprar cotxes... sinó que la Fira de l'Automòbil posa a la disposició de tots aquells que acudisquen de l'1 al 6 de desembre al recinte firal una infinitat d'activitats entre les quals destacarà un espectacular 'Motorshow' per a tota la família amb simuladors, escalèxtrics o exposicions temàtiques del món del motor així com una completa oferta de restauració a través d'àrees de 'Food Trucks' i restaurants temàtics.

Arxivat a:

Destacats