CD Imagina i La Horadada, favorits per portar-se el XXIII Trofeu de Futbol Platja Ciutat de València

Guardar

sábado23.jpg
sábado23.jpg

Els aficionats al futbol van tindre ahir a la platja de Les Arenes l'excusa perfecta per a gaudir del seu esport favorit. Amb l'arena com a camp de batalla, el XXIII Trofeu de Futbol Platja Ciutat de València ha deixat alguna que altra sorpresa en la seua primera jornada. Tant el Valencia CF Futbol Platja com el Llevant ho tenen complicat per fer seu el títol de la Iª Lliga Autonòmica, la qual dóna dret al vencedor a disputar la Copa d'Espanya RFEF. La present edició es recordarà per ser la de major nivell competitiu de la història del Trofeu així com per ser l'any amb major nombre de participants inscrits i amb més títols en joc.

El Valencia CF Futbol Platja es veu obligat a guanyar tots els seus encontres en el dia de hui si vol tindre alguna possibilitat d'obtenir el títol i aconseguir amb això l'accés a la Copa d'Espanya. El Valencia va brillar durant el partit vespertí en el qual va véncer amb solvència (7 a 1) a l'equip de la Fonteta. Al matí, el Valencia es va veure sobrepassat per l'equip alacantí del CD Imagina qui entre els pals, el saber fer i un porter que va estar excepcional va aconseguir ficar-s'ho a la butxaca i donar la sorpresa amb el 2 a 1 a la fi del marcador. Els del CD Imagina van estar sembrats al matí i també van aconseguir un empat davant el Llevant Un.

Després dels resultats de la jornada d'ahir, tant el CD Imagina i La Perforada parteixen com a favorits per a alçar-se amb el títol, ja que encapçalen la classificació amb 6 i 4 punts respectivament.

Respecte als altres títols que es disputaven ahir, la comissió Just Vilar–Plaza Comprat Cabanyal va aixecar la Iª Copa Falles Dacsa, primer campionat amateur dedicat exclusivament a les falles. A la final també van arribar els fallers de Matías Perelló–Luis de Santángel els qui res van poder fer en caure derrotats per 4 a 2.

En la categoria amateur van ser els clàssics els que van imposar la seva llei durant aquesta primera jornada, sumant punt després de punt rere punt les delícies d'un públic totalment lliurat. Els jugadors de Papà Vintage, Fonteta Beach o Immobiliària Newdeal van deixar sobre l'arena sobrades mostres de la seua qualitat. Però, sobretot, han destacat els xics del Beach Royal Dusseldorf d'Alemanya, els qui compten els seus partit per victòries.

Partits per avui diumenge 24 de juliol

Lliga AutonòmicaCD Imagina Esports - UD Fonteta (12:00 hores)València CF - La Perforada (12:00 hores)Aixequi UD - València CF (18:00 hores)La Perforada - CD Imagina Esports (18:00 hores)XXIII Torneig Ciutat de ValènciaFinal femenina (16:00 hores)Final masculina (19:00 hores)

Arxivat a:

Destacats