Cares molt conegudes en el 2Rodes de Fira València

Guardar

37598938514_5a4351b63f_k
37598938514_5a4351b63f_k

La fira està despertant l'interés no solament de milers d'aficionats a la moto i a la bici sinó de pilots i professionals de les dues rodes. La cita, que reuneix fins demà diumenge en Fira València més de 1.500 vehicles de 97 marques a la venda, ha rebut la visita de pilots que, aprofitant la celebració aquest cap de setmana en el Circuit de Xest de l'última prova del Mundial, han volgut conéixer de primera mà l'esdeveniment de Fira València.

Així, el pilot valencià de Corbera que competeix en el Mundial en la categoria Moto 3, Arón Canet, ha visitat la fira i ha arreplegat una flamant bicicleta Specialized de mans de la concessió Vicente Ferrere. Canet ha pogut fotografiar-se amb nombrosos aficionats i signar autògrafs a un públic visitant que ha agraït poder conéixer de prop a alguns dels seus ídols.

Com els pilots Isaac Viñales i el japonés Tetsuta Nagashima, tots dos pertanyents a l'escuderia SAG Racing Team participants en el Mundial en les categories de Moto 2 i que van estar en l'estand del Grup Alvagar signant autògrafs i fotografiant-se amb els afeccionats.

Entre els milers d'aficionats que estan rebent els salons 2Rodes i VLC Bike's n'hi ha els qui vénen, proven i compren directament com el famós 'disc jockey' valencià Chimo Bayo, que ha acudit a Fira València per a arreplegar el seu flamant Royal Enfield GT 535 euro 4 ABS.

Els salons viuran aquesta vesprada un dels seus punts àlgids amb el reconeixement que es tributaran a dos destacats esportistes valencians: Ángel Casero (últim guanyador valencià d'una Volta a Espanya) i el pilot d'Alcoi Nico Terol, últim campió valencià d'un Campionat de Món de motociclisme.

Arxivat a:

Destacats