Cañizares denuncia que Anil Murthy es va carregar el projecte contra el càncer infantil

L'exportero del València CF s'ha pronunciat davant els nous àudios filtrats del president del club

Guardar

Càncer infantil
Càncer infantil

Amb la publicació cada dia de nous àudios delicats del president del València CF pel diari 'Superdeporte', cada vegada són més les noves coses que es coneixen entorn del club 'ché'. Per tant, són moltes les reaccions a les converses filtrades d'Anil Murthy que han sigut destapades, i una de les últimes persones a fer-ho és l'exjugador del València CF, Santi Cañizares. "Es va carregar el projecte contra el càncer infantil, tenim al tipus més inepte i a la pitjor persona dirigint al València CF", va afirmar ahir en una intervenció en el programa de ràdio 'El Partidazo de COPE'.

El conegut porter ha realitzat declaracions empatitzant amb l'actual plantilla del club. Entre altres coses, ha declarat que en cas d'estar en eixe vestuari "fa ja temps que hauria tractat d'anar-me'n". També admet que en la situació dels futbolistes Carlos Soler i José Luis Gayà "cap dels jugadors de la meua època farien cas de renovar perquè nosaltres el que volíem era un club de futbol, no això".

Sobre el president del València CF, Anil Murthy, assenyala que les seues afirmacions en els àudios públics no li estranyen "gens" donat "el nivell de maldat i prepotència d'aquest tipus". "Quan parla que amb 100.000 euros manarà matar a Soler és molt fàcil identificar a aqueixos periodistes a la ciutat de València perquè ja hi ha molt pocs que blanquegen a Peter Lim, abans hi havia molts, però ara és fàcil identificar-los" apunta Cañizares.

Donada la delicada situació econòmica en la qual es troba el València CF, l'exjugador acusa el procés de venda per ser "tan fosc i tan poc transparent", ja que "es van eliminar totes les ofertes i Aurelio Martínez i Amadeo Excepte solo parlaven de Peter Lim". "A més, després es va signar un contracte rebaixant les condicions per a Peter Lim sense signar una cosa fonamental com acabar l'estadi, una promesa d'Amadeo Excepte", explica el mite valencianista.

El club valencianista travessa una crisi econòmica a causa de, principalment, els deficients resultats esportius, ja que un altre any més el club no ha aconseguit classificar-se per a Europa, així com a la mateixa gestió dels seus mandataris. A més, la publicació dels àudios pel diari 'Superdeporte' ha tret a la llum la manera d'operar d'una entitat, dirigida per Anil Murthy, que genera dubtes a l'afició i a les administracions públiques.

 

 

 

Arxivat a:

Destacats