Bagnaia i Antonelli, els més ràpids sota la pluja

Entrenaments de Moto2 i Moto3 en el Circuit Ricardo Tormo

Guardar

Francesco Bagnaia Moto2 miércoles agua lluvia ValenciaTest Circuit Ricar...
Francesco Bagnaia Moto2 miércoles agua lluvia ValenciaTest Circuit Ricar...

Els italians Francesco Bagnaia i Niccolo Antonelli van ser els més ràpids de la segona i última jornada d'entrenaments de Moto2 i Moto3 en el Circuit Ricardo Tormo. Els equips de les categories xicotetes del mundial de motociclisme van tancar així l'any 2016 en la pista i les motos no tornaran a rodar fins al mes de febrer.

La pluja va ser la protagonista principal d'este últim dia de treball i els pilots van aprofitar les condicions per a fer proves amb pneumàtics d'aigua i meteorologia adversa.

Entre els pilots de Moto2 l'italià Francesco Bagnaia que en 2017 debutarà en la categoria intermèdia va ser el millor dels pilots que han eixit a la pista. Amb les absències de Jorge Navarro i Brad Binder per lesió, Bagnaia va superar en dues desenes al portugués Miguel Oliveira i en quasi un segon al primer valent a eixir a la pista al matí, el francés de l'equip de Situat Pons, Fabio Quartararo. Un altre italià, el jove Axel Bassani, va protagonitzar l'incident més espectacular del dia. El jove pilot de Speed Up va perdre el control de la seua Moto2 en la frenada de la recta de meta i la màquina, després de diverses voltes de campana es va ficar en la caseta dels comissaris. El pilot no va patir cap dany després de la caiguda però no va poder tornar a la pista per l'estat en el qual va quedar la moto. A més van caure al sòl sense majors conseqüències Remy Gardner, Takaaki Nakagami que només va poder completar quatre voltes i Quartararo que va patir una contusió en el genoll esquerre.

La classificació dels millors temps de Moto3 quede encapçalada per Niccolo Antonelli, el nou pilot de l'equip KTM va ser el millor del dia una desena per davant de Fabio de Giannantonio i amb més de mig segon de diferència sobre el seu company d'equip Bo Bensnaider. El campió italià de Moto3 Marque Bezzecchi va patir la fractura de la seua clavícula dreta i va ser traslladat a l'Hospital 9 d'Octubre després d'una caiguda en la corba Ángel Nieto. A més del jove de Rimini va caure al sòl sense majors conseqüències Jorge Martín, Jules Danilo i el japonés Kaito Toba en dues ocasions.

Arxivat a:

Destacats