Apostar en el tenis

Guardar

Apostes al tenis
Apostes al tenis

El tenis es col·loca entre els tres primers esports quant a interés pels apostadors. La seua popularitat ha augmentat considerablement en els últims temps, gràcies a l'aparició d'estreles com Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Novak Djokovick o Rafa Nadal, entre altres. Això ocorre malgrat ser un esport poc mediàtic, com sí que ho són el futbol o el bàsquet, però que manté uns espectadors realment apassionats que aconsegueixen encimbellar-ho a les primeres posicions.

Per tant, l'interés per les apostes de tenis en línia també ha crescut considerablement. Afortunadament, hi ha un bon grapat d'esdeveniments nacionals i internacionals on dur a terme les prediccions que puguen proporcionar una mica de diners amb aquesta afició, augmentant encara més, si cap, la intensitat de cada trobada per a l'aficionat.

Potser l'únic inconvenient és que se sap molt poc dels tipus d'apostes que poden realitzar-se en aquest esport. Amb l'ànim d'aportar informació en aquest sentit, per cortesia de Betfair s'ofereixen a continuació algunes de les més comunes.

Apuestas en el tenis
Apostes al tenis

Al guanyador (moneyline)

La més popular, senzilla i elemental de les apostes en el tenis. Simplement, caldrà triar al jugador guanyador.

Al set

El segon tipus d'apostes més comunes és aquell que pronostica qui guanyarà determinat set. Generalment, es juga al set quan els jugadors acostumen a fluctuar en el seu joc durant tot el partit.

A la fallida de servei

En aquest cas es tracta d'endevinar qui és capaç de trencar un servei. Com a norma general, aquell que saca té avantatge sobre el qual rep, en el cas que es guanye un joc sense ser el que saca, és quan es trenca el servei.

Més de / menys de

Es tracta d'encertar el nombre de jocs que tindrà un partit. En aquelles més disputades, es preveu que s'allargue el partit en un bon nombre de jocs, però si un determinat tenista està en ratxa o és clarament superior al seu rival, aquesta quantitat es reduirà notablement.

Hàndicap (sets o jocs)

Possiblement una de les apostes amb més seguidors. La seua popularitat és deguda a les altes quotes que aconsegueixen, sent la preferida d'aquells que es consideren autèntics experts en el tenis. En aquesta modalitat s'assignen punts, avantatges i desavantatges a un jugador. És la forma que el partit reba un equilibri induït, artificial.

Al guanyador d'un torneig

Com cal suposar, aquesta aposta és també de les més recurrents, apostar al guanyador d'un determinat torneig és considerada, al principi, de les més fàcils de guanyar, ja que com a norma general sempre hi ha un clar favorit. El que ocorre és que les quotes seran també més baixes, arriscar-se i apostar per algú que ho té més difícil, però aconsegueix el triomf, aportarà majors guanys.

Al tenis en viu

Una de les apostes que més emocions fa sentir a l'apostador, ja que des del mateix inici del partit es podrà apostar en diferents categories (set, joc, partit...). No són poques les cases d'apostes que ofereixen estadístiques de manera constant per a tindre més dades i encertar la possible aposta.

Destacats