Andrea Dovizioso participarà en les Finals Mundials Lamborghini en el Circuit

Guardar

Lamborghini
Lamborghini

El Circuit Ricardo Tormo acollirà la setmana vinent la celebració de les Finals Mundials Lamborghini. Des de l'1 fins al 4 de desembre els pilots dels tres campionats monomarca que la signatura italiana organitza a Amèrica del Nord, Europa i Àsia Pacífic celebraran les seues últimes carreres de l'any i les finals que les enfronten en el traçat de Xest.

El pilot italià de MotoGP, Andrea Dovizioso serà el convidat especial de la graella de sortida. El de Ducati es posarà als comandaments del cotxe número 100, un Huracà Super Trofeu de Lamborghini Squadra Corse, el departament de competició de la fàbrica situada en la localitat bolonyesa de Sant'Agata.

El pilot, de 30 anys, que va tancar fa uns dies la temporada 2016 en el Circuit amb el seu Gran Premi 160 en la categoria regna, és l'autor de la màxima velocitat registrada mai amb moto sobre l'asfalt del Circuit amb 335,9 km/h.

"Estic realment content d'aquesta experiència amb Lamborghini, aquesta és la primera vegada que correré amb un dels seus cotxes en un campionat tan important. Acabe d'acabar amb la temporada de MotoGP a València i no sé com afrontar la pista sobre quatre rodes, en qualsevol cas, tinc moltes ganes. Estaré rodant durant quatre dies així que segur que tindré temps per gaudir-ho al màxim, no conec als meus rivals però sé que em trobaré amb els millors dels campionats d'Europa, Amèrica i Àsia" ha indicat Dovizioso.

El company de Jorge Lorenzo en el box de Ducati haurà d'adaptar la seua manera de conducció pel Super Trofeu Lamborghini Huracà, però Dovizioso podran confiar en l'equip Lamborghini Squadra Corse, que en la seua participació en els entrenaments oficials en el mes de maig en Imola ja van tenir l'ocasió de comptar amb un pilot de motociclisme, com el campió del Món de MotoGP Casey Stoner.

A Xest, amb motiu de la sisena ronda europea del Super Trofeu Blancpain Lamborghini, Andrea Dovizioso participarà en les dues carreres de les sèries europees i en la final mundial de la categoria Pro Am, encara que no puntuarà de cara a la classificació final.

El cotxe amb el qual participarà el pilot de Ducati portarà el número 100 en memòria de l'aniversari del naixement de Ferruccio Lamborghini, fundador de la signatura fa cent anys.

El calendari d'activitats començarà el dia 1 de desembre amb els entrenaments lliures i els classificatoris. En la jornada del divendres es duran a terme les primeres carreres, de 50 minuts cadascuna d'elles amb una espectacular sortida llançada. Els primers protagonistes a saltar a la pista de Xest seran els pilots de les sèries d'Àsia i d'Amèrica del Nord. El dissabte al matí se celebraran les classificacions de cara a la gran final i les primeres carreres de les categories AM, PRO-AM i PRO. Finalment, en la matinal del diumenge tindran lloc les grans finals a les 9.30, a les 11.30 i a les 14.05 hores.

Destacats