André Gomes es marxa al Barcelona

Després de dies d'especulacions, Gomes es va a Barcelona i no al Real Madrid

Guardar

André Gomes
André Gomes

Va durar un mes la incertesa. Un altre dels presents en l'Eurocopa obtinguda per Portugal, el migcampista que fins ahir pertanyia al València, André Gomes, es va al Barcelona. Si bé es pensava que la seua destinació seria el Real Madrid, els 35 milions d'euros més 20 variables pel seu traspàs per part del club català van dir una altra cosa. La raó? Després dels seus dubtes, James Rodríguez va voler quedar-se amb el Real Madrid, tancant la possibilitat del portugués per a situar-se en la seua posició, a més de que el Madrid no anava a pagar els 50 milions que es parlaven si no hi havia un espai en la plantilla.

El Valencia estava demanant a canvi als cedits Kovacic, Asensio, Nacho i Jesé, però l'enroc no es va concretar. Després de comunicar-se amb ell, Barcelona va anunciar a última hora del dijous que André Gomes és el nou blaugrana del planter, amb una signatura vigent per a cinc temporades, mentre Florentino Pérez detenia l'operació i no es decidia a tancar l'acord avaluant la continuïtat de James. Així va ser com va arribar Gómes, sol·licitat per Luis Enrique i Robert Fernández, el director esportiu.

El futbolista de 22 anys i 1.88 m, va rebutjar fins i tot ofertes de clubs com PSG, Chelsea i Juventus, ja que tot indica que anhelava ser part del conjunt català des de mitjan de juny. No obstant, haurà de fer-se un nom en un sector crucial en un dels mediocampos més complets del món.

Ara, el Barcelona segueix pensant en quins jugadors pot deixar anar, mentre el Valencia segueix cercant a qui comprar a baix preu.

Arxivat a:

Destacats