Amb gol de Mangala, el València guanya en un violent partit a Mestalla

Guardar

Valencia Leganés jornada 25
Valencia Leganés jornada 25

[match id=487 template=futbol]

L'equip pepinero va arribar a Mestalla per a allunyar-se de la zona de descens. A València ho esperava un equip ambigu, incapaç de superar a l'Alavés i suportar la pressió, però preparat per a véncer al capdavanter de la Lliga.

El partit ha sigut un tràmit difícil per als de Voro. Des dels primers minuts va haver de suportar la pressió del Leganés, que en totes les zones del camp tancaven als locals mentre els xocs d'un a un guanyaven intensitat.

El joc es feia espés en la dinàmica defensiva del Leganés. Així, als 18' arribava la primera jugada amb perill dels blanquinegres, Bakkali es va colar en els límits de l'àrea gran, però va apuntar molt lluny de la porteria de Herrerín.

Parejo va avisar amb tir de falta en el 29'. Del córner que va eixir d'eixa jugada, i després d'una sèrie de rebots, Mangala va obrir el marcador després d'aprofitar amb intel·ligència una pilota que es perdia. El francés va ser un dels millors de la primera part i així ho va confirmar amb la seua conquesta.

El Leganés va eixir a cercar el partit en la segona part, però es va trobar amb un Valencia prolix i amb els seus recanvis disposats a donar-ho tot. Mancant Nani, Bakkali va mantenir el seu nivell en els segons quaranta-cinc i, a més d'aportar en atac, va ser capaç de barallar cada pilota.

Els de Voro sabien que per a assegurar el partit altre gol era necessari, però això no va ser el motor d'una segona fracció protagonitzada per Vicandi Garrido. L'àrbitre no va saber gestionar la gran quantitat de faltes que van convertir un partit lent en un partit violent.

Als 70' el Valencia va tenir el gol en els peus de Munir i dos minuts després Carlos Soler va intentar fer el segon, en els millors moments dels locals que tenien en Enzo Pérez com el més implicat en el camp.

La primera roja va arribar abans que el gol. Alberto Martín, amb groga, va rebre la segona després d'una forta a entrada a Garay. Feia temps que l'argentí demanava la targeta després de les constants mancades dels pepineros.

Enzo Pérez, no cal dir-ho, va tenir una de les últimes per als valencianistes a cinc minuts del temps reglamentari, en un final caracteritzat per l'ingrés de Nacho Gil per al Valencia i unes infraccions més per a agregar a la col·lecció d'un dels partits més violents viscuts a Mestalla esta temporada.

Destacats