Alexanko recerca un jugador per al migcamp

Guardar

fichaje mediocampo Valencia
fichaje mediocampo Valencia

El director esportiu del València està en una a recerca intensa. El 31 de gener es tanca el mercat d'hivern i fins ara solament s'ha fitxat a Zaza i a Maksimovic, migcampista serbi de 21 anys que ja és del club, però que arribarà a l'estiu dónes de l'Astana kazakh.

El centre del camp està en perill. Mario Suárez ha perdut últimament la presència que tènia amb els entrenadors anteriors i en el seu lloc ha entrat Carlos Soler, qui ahir va passar a ser part de la primera plantilla i qui en el camp s'ha acompanyat per Enzo i Parejo. La continuïtat d'este últim en el club encara és difusa, per la qual cosa cal assegurar el lloc.

Una oreneta no fa estiu, ni dues primavera. Malgrat el triomf davant l'Espanyol, la incomoditat segueix ací i per això és necessari fitxar a un migcampista de qualitat que puga substituir a Parejo o complementar la zona. Si ben Medrán existeix com a recanvi, per a l'afició el madrileny i l'argentí són els dos elements favorits.

A qui pensa fitxar Alexanko? D'acord als viatges que ha fet Vicente Rodríguez a França, l'últim nom que ha sonat és el del futbolista Clement Grenier. De 26 anys, més o menys la mateixa edat que Zaza, este migcentre gal té un perfil ofensiu de creació similar al de Parejo. Contribuiria a l'atac més que a la contenció.

El jugador ha estat present en quatre partits de la Lligue 1 esta temporada i ha patit lesions contínues, el que ha obligat al Lyon, el seu club, a descartar-ho dels seus plans. Queda per veure si arribarà al Valencia en qualitat de cedit o directament amb una venda després d'un acord. El seu preu ronda els 4 milions d'euros.

Amb tot això, és necessari recordar que Voro, confirmat com a entrenador fins a final de temporada, ja ha manifestat en diverses entrevistes que Parejo encara és una opció dins del club. Quan li'l van preguntar, va informar que fins a la nit del dimecres no hi havia cap ofereix. Compta amb els jugadors que encara entrena; entre ells, el 10 blanquinegre.

Arxivat a:

Destacats