Alcaraz arriba a València com a número 1 del tenis mundial

El murcià és la gran basa espanyola per a superar la fase de grups de la Copa Davis

Guardar

Carlos Alcaraz en el US Open
Carlos Alcaraz en el US Open

València descompta les hores per a acollir la fase de grups de la Davis Cup by Rakuten Finals 2022. Serà entre el 13 i el 18 de setembre quan el pavelló de la Font de Sant Lluís centrarà els ulls del món del tenis, ja que sobre la pista valenciana competirà el nou número u del món: Carlos Alcaraz.

El tenista murcià es converteix, així, en la gran basa de l'"Armada" després de la baixa de Rafa Nadal. El recent campió del US Open serà un plus perquè el combinat nacional s'impose a Sèrbia, el Canadà i la República de Corea.

Les persones que vulguen veure a l'actual estrela del tenis mundial el tenen complicat, per no dir impossible, ja que estan esgotades totes les localitats per a veure els partits d'Espanya. No obstant això, els amants del tenis tenen l'oportunitat de gaudir el Canadà-Sèrbia, Sèrbia-República de Corea i el Canadà-República de Corea. Els preus de les localitats disponibles oscil·len entre els 32 i els 65 euros i es poden adquirir en la web oficial del torneig.

Quan veure la Copa Davis a València

La fase de grups de la Copa Davis by Rakuten 2022 se celebrarà en quatre ciutats amfitriones: Bolonya, Glasgow, Hamburg i València. Cada grup se celebrarà en sis dies del 13 al 18 de setembre i consistirà en una sèrie cada dia en cada seu.

En el grup B, el d'Espanya, tots els partits es disputaran a les 16.00 hores. La selecció espanyola debutarà el dimecres 14 davant Sèrbia. El següent partit serà el divendres 16 enfront del Canadà i acabarà la seua participació el diumenge 18 contra la República de Corea.

La resta de partits es jugaran el dimarts 13 (el Canadà-República de Corea), dijous 15 (Sèrbia-República de Corea) i dissabte 17 (el Canadà-Sèrbia).

Els dos equips que acaben en primera posició de cada grup avançaran a la fase d'eliminació directa (knock-out) en el Palau d'Esports José María Martín Carpena a Màlaga el 21-27 de novembre 2022.

Destacats