5.000 euros per al millor dunker no professional d'Espanya

El Dunkers Movistar by Valencia Basket ya está abierto a través de las redes sociales, participa[ca]El Dunkers Movistar by València Basket ja està obert a través de les xarxes socials, participa

Guardar

PresentacionDunkersMovistar2
PresentacionDunkersMovistar2

Valencia Basket i Movistar han presentat el concurs Dunkers Movistar by Valencia Basket: una iniciativa que busca al millor dunker (esmaixador) no professional d'Espanya i que té un premi per al guanyador de 5.000 euros.

Ja està oberta la primera fase d'esta competició, la de pujada a les Xarxes Socials de vídeos d'esmaixades amb el hashtag #dunkersmovistar30, que estarà oberta fins al 13 de novembre a les 12:00 hores. Es pot pujar un vídeo fent una esmaixada des del compte personal del participant en Twitter o Instagram amb el hashtag #dunkersmovistar30, o directament en la nova secció del Concurs en el Facebook de Valencia Basket.

Tots els vídeos que es consideren vàlids i siguen presentats dins de termini seran inclosos en la web del Valencia Basket perquè tots els aficionats els puguen vore.

Entre el 14 i el 23 de novembre, els aficionats podran votar per les seues esmaixades favorites. El mètode de vot serà a través de la mateixa pàgina web del club, en la que cada usuari haurà d'identificar-se amb el seu perfil de Facebook. Cada usuari només podrà votar en una ocasió, encara que sí que podrà votar a un màxim de 5 participants diferents.

El 24 de novembre es donaran a conéixer els huit finalistes i l'ordre en el qual s'enfrontaran entre ells al llarg de la temporada. En cada partit en el qual es desenvolupe esta iniciativa, els dos concursants als quals els corresponga competiran realitzant cadascun la seua millor esmaixada en un màxim de 20 segons i dos intents. Dunkers Movistar s'estendrà al llarg dels descansos entre el tercer i l'últim quart de set partits de Liga Endesa en la Fonteta. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents avança a la següent ronda del concurs Dunkers Movistar. La primera eliminatòria del concurs tindrà lloc durant el Valencia Basket- Real Betis Energia Plus programat per a la matinal del 27 de novembre.

Els finalistes tindran cobertes les seues despeses de desplaçament dins del territori nacional i el seu allotjament a València.

L'acte ha comptat amb la presència del director de gran públic en Comunitat Valenciana, Balears i Murcia de Telefónica Espanya, Vicente Gisbert, i del president de Valencia Basket, Vicente Solá, així com del responsable de màrqueting del Club taronja, Víctor Luengo. Ha sigut el mateix Luengo, participant en el concurs d'esmaixades de la Lliga ACB en 1999, el que ha explicat la forma de participar (pujar un vídeo fent una esmaixada a una nova secció que es crearà en la pàgina de fans en Facebook de Valencia Basket o pujar-ho des d'un compte personal en Twitter o Instagram amb el hashtag #dunkersmovistar30) i els requisits perquè el vídeo enviat puga considerar-se vàlid per a participar: s'ha de mostrar una esmaixada executada en una cistella de grandària estàndard per un jugador/a major d'edat resident en el nostre país, que no tinga contracte professional a Espanya (ACB o Lligues LEB) i que no use cap tipus d'ajuda per a arribar a l'anella.

Les bases completes del concurs es poden consultar en el següent enllaç: http://www.valenciabasket.com/?p=noticias¬icia=2166&lang=val

Minut 30 Movistar

Aprofitant esta presentació del concurs Dunkers Movistar, s'ha donat a conéixer l'acord de patrocini aconseguit per Valencia Basket i Movistar pel qual estes dues entitats uneixen les seues forces per a afegir encara més atractius als partits de la Fonteta. Amb motiu de la celebració del 30 aniversari de Valencia Basket, en el descans entre el tercer i l'últim quart de tots els partits de Liga Endesa que Valencia Basket jugue en la Fonteta es realitzarà una activitat especial d'animació per a sorprendre i entretenir als aficionats del coliseu taronja en el qual passarà a conéixer-se com el Minut 30 Movistar. Buscar al millor dunker amateur d'Espanya serà només una de les propostes i moltes sorpreses que s'han preparat per a una temporada tan especial.

El director de gran públic en Comunitat Valenciana, Balears i Murcia de Telefónica Espanya, Vicente Gisbert, ha assenyalat en la seua intervenció que "per a Movistar és una satisfacció poder col·laborar amb Valencia Basket amb motiu del seu 30 aniversari. Un equip que s'ha convertit en una icona de la ciutat de València, en el referent del bàsquet de la Comunitat Valenciana i tot un exemple per al bàsquet espanyol. Esta acció representa per a Movistar una ocasió per a cooperar amb un club i un esport que sempre ha sigut un exemple pels valors que representa. Uns valors com el treball en equip, l'esperit de superació, l'esforç i la competitivitat que formen part de l'ADN de la nostra companyia. Esta presentació reforça el compromís de Telefònica amb l'esport, ja siga professional o amateur. Des de fa més de 20 anys, la companyia manté una àmplia vinculació amb l'esport i l'olimpisme".

Per la seua banda, el president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha agraït a Vicente Gisbert la seua intervenció i ha assenyalat que "esperem poder correspondre a la confiança que heu dipositat a Valencia Basket perquè esta acció que hem planificat siga tot un èxit. És un projecte molt ambiciós que desenvolupem amb molta il·lusió i que és un pas més per a fer partícips a tots els aficionats al bàsquet de la celebració del 30 aniversari del Valencia Basket. I a més considerem que impulsar este primer Concurs d'Esmaixades Nacional Amateur suposa una nova aposta per la promoció de l'esport".

Sobre l'acord aconseguit entre Valencia Basket i Movistar per a desenvolupar este concurs, Solá ha recordat que "com vam dir a principi de temporada quan anunciarem les accions del 30 aniversari, volíem que el minut 30 de cada partit fóra el minut de l'Afició i esta acció encaixa perfectament amb l'objectiu perquè oferirà emoció, espectacle, participació i una notable recompensa al jugador que resulte guanyador. Passarà a ser el Minut 30 Movistar quan se celebre el Concurs".

Per a escenificar este acord de patrocini, Vicente Gisbert ha rebut de mans del president Vicente Solá una camiseta commemorativa del 30 aniversari de Valencia Basket signada per tota la primera plantilla de l'equip taronja en la qual podia vore's el logotip de Movistar.

Calendari de Dunkers Movistar by Valencia BasketEls 8 vídeos més votats quedaran aparellats en eliminatòries de quarts de final, semifinals i final. L'ordre de participació de les eliminatòries serà el següent:Partit 1: VBC- Real Betis Energia Plus. 27 de novembre 2016Quart de final 1- 1º video més votat vs 8º vídeo més votatPartit 2: VBC- Iberostar Tenerife. 17-18 desembre 2016Quart de final 2- 4º vídeo més votat vs 5º vídeo més votatPartit 3: VBC- Herbalife Gran Canària. 28-29 gener 2017Quart de final 3- 2º vídeo més votat vs 7º vídeo més votatPartit 4: VBC- Tecnyconta Zaragoza. 11-12 febrer 2017Quart de final 4- 3º vídeo més votat vs 6º vídeo més votatPartit 5: VBC- Unicaja. 25-26 març 2017Semifinal 1- Guanyador de Partit 1 vs Guanyador de partit 2Partit 6: VBC- FC Barcelona Lassa. 15-16 abril 2017Semifinal 2- Guanyador de Partit 3 vs Guanyador de partit 4Partit 7: VBC- UCAM Murcia. 14 maig 2017Gran FinalGuanyador de partit 5 vs guanyador de partit 6
Destacats