25 minuts de domini no van bastar (85-71)

El València Basket empiezó el declivi en la tercera cambra fins llavors havia dominat el encontre

rmb-vbc
rmb-vbc

València Basket va caure en la pista del Reial Madrid en un partit en el qual aspirava al lideratge de la Lliga Endesa en un duel que va dominar durant 25 minuts però en el qual va caure en realitzar els locals una millor segona part.

València Basket va eixir disposat a assaltar la pista del capdavanter, amb bones defenses parant als homes referencia locals i amb un joc coral en atac. Solament en el primer quart, una rotació coral d'11 jugadors va permetre mantenir un bon nivell que es va consumar en els primers avantatges, 16-21 malgrat alguna cistellaimpossible local.

En el segon, malgrat l'embranzida local, va seguir la bona actuació coral de València Basket, on ningú destacava especialment sobre el grup, permetia tenir avantatge en el marcador. La sobrietat i la concentració eren els bases valencians per a arribar al descans amb una renda de 7 punts, 38-45.

En el tercer quart, tot va canviar, els locals van millorar i van imposar el seu millor joc en les dues parts del camp. L'equip local va imposar un major ritme físic al joc, que va ser permés, i el partit va canviar per complet. El parcial va fer molt dany en els taronja, que s'anaren al final del quart amb 64-53.

En l'últim, els intents de València Basket per a reduir les diferències van ser debades i els blancs van segellar la victòria que permet mantenir el lideratge en la capital d'Espanya.