2.000 inscrit@s per a la I Marxa contra la Violència de Gènere

Encara falten dues setmanes per a la carrera, el cost de la inscripció va íntegre a l’Associació Alanna

Guardar

marcha_maltrato
marcha_maltrato

Bon ritme d'inscripcions faltant dues setmanes per a la celebració de la 'I Marxa contra la Violència de Gènere', organitzada per la Fundació Esportiva Municipal i l'Ajuntament València. 2.000 persones ja s'han inscrit en esta cita que "pretén sumar a tothom", explica la regidora d'Esports, Maite Girau.

La inscripció pot realitzar-se en les plantes d'Esport dels centres d'El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Av. França i Nou Centre de València. La quota simbòlica de 1 € es destina íntegrament a l'Associació Alanna, organització que desenvolupa projectes per a lluitar contra la violència de gènere i evitar l'exclusió social dels col·lectius femenins més desfavorits.

Fomentar els valors d'igualtat de gènere, respecte a la dona i tolerància zero amb la violència de gènere són alguns dels objectius d'esta Marxa de caràcter participatiu i no competitiu, que se celebrarà el diumenge 13 de novembre, sobre un recorregut de 5,5 quilòmetres, amb eixida i arribada en el Passeig de l'Albereda i que travessarà el Pont de les Flors per a recórrer la ronda interior: Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el Pont de l'Exposició per a tornar a l'Albereda.

A més de la Marxa, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de Divina Pastora Segurs, El Corte Inglés, Coca-cola, La Caixa i l'Associació Nosaltres Esportistes, estan previstes diferents activitats complementàries i d'animació, com a classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de diferents disciplines esportives i tallers realitzats per algunes de les associacions que treballen amb el col·lectiu de dones maltractades.

Destacats