Monica Oltra visita Picanya per posar en relleu el seu suport personal a la candidatura de Compromís per Picanya, encapçalada per la Sec. Aut. Helena Ferrando

Guardar

En el dia d'ahir, en un dinar quasi improvisat per un buit a l'agenda, Mónica compartí un dinar amb membres de la candidatura, afilliats/des i persones que mostraren el seu interés en estar presents i escoltar de primera mà a Mónica.

També alguns representants, principalment del xicotet comerç, del món educatiu i social del municipi acudiren pel mateix motiu, conéixer i traslladar inquietuds a encara Vicepresidenta en funcions del Govern Valencià.

Mónica després de recordar la importància de votar Compromís per les polítiques que desenvolupa, feu especial menció a l'oportunitat que es té a Picanya, de votar una persona com Helena Ferrando amb experiència en la gestió i qualificació provada.

Helena per la seua part insistí en la importància del xicotet comerç al poble, de l'habitatge assequible i de totes les polítiques orientades a les persones, majors, i joves especialment, desenvolupades amb ferramentes que permeten la transparència i la participació, des d'un govern plural i no personalista.

Destacados