Ximo Puig destaca la contribució de les empreses guardonades pels Premis Economia 3 a l'economia i societat valencianes

Guardar

191001_PRE_FotoEconomia3
191001_PRE_FotoEconomia3

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la important contribució a l'economia i societat valencianes de les empreses guardonades amb els Premis Economia 3, que reconeixen la trajectòria i els projectes de nou empreses, entitats i empresaris de la província d'Alacant.

Així s'ha pronunciat el titular del Consell en la gala de lliurament dels Premis Economia 3, on ha afirmat que l'elecció de les entitats guanyadores és resultat d'un profund coneixement del teixit empresarial d'Alacant i ha recordat a més els 28 anys que Economia 3 ha dedicat al periodisme. A l'acte han assistit també el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual.

Puig ha expressat, així mateix, que en l'última dècada aquests premis han explicat com les empreses de la Comunitat han afrontat la crisi econòmica i buscat la innovació per a sortejar els seus efectes, així com de quina forma han recuperat el creixement.

Els Premis Economia 3 han distingit als Laboratoris Quinton en la categoria d'Investigació, a l'Associació Valenciana d'Empresaris del Calçat (Avecal) en la secció d'Associació Empresarial, a Districte Digital de la Comunitat Valenciana com a Entitat Pública Destacada, i a la companyia Forest Chemical en l'apartat d'Innovació i Emprenedoria.

Aquests guardons han reconegut també la labor de Suma Innova en Transformació Digital, del fabricant de mobiliari d'oficina Actiu per la seua Internacionalització, i de T Grup Immobiliari en la secció de Trajectòria Empresarial.

Per part seua, el premi al Lideratge Empresarial ha sigut atorgat al director general de la companyia d'espècies i condiments Carmencita, Jesús Navarro, mentre que el Premi Especial del Jurat ha sigut per al president de Caixa Rural Central, Manuel Ruiz.

Arxivat a:

Destacats