La venda online dels supermercats Masymas arriba a València

L'enviament és gratuït durant els mesos de juny i juliol per compres superiors a 40 euros

Guardar

Uns treballadors de Masymas preparant una comanda online
Uns treballadors de Masymas preparant una comanda online

Els clients dels supermercats Masymas de la ciutat de València estan d'enhorabona, ja que, des de hui, poden realitzar les seues comprar de manera online. Un servei que s'estrena aquest mes de juny, a més d'en la capital valenciana, en altres ciutats com Castelló de la Plana, Benidorm, Xàbia i Alcoi.

Així, les comandes es poden realitzar a través del lloc web tienda.masymas.com, un espai que compta amb un disseny còmode, accessible, intuïtiu i de lectura fàcil en tots els dispositius, des d'ordinadors a tauletes i mòbils. A més, per a estrenar aquest servei, Masymas ofereix l'enviament gratuït durant els mesos de juny i juliol per compres superiors a 40 euros.

La mateixa qualitat que en botigues

En la web es poden trobar prop de 8.000 referències, amb una àmplia oferta que inclou productes frescos -ja siguen al tall o en safata- i per als quals es garanteix la mateixa qualitat i frescor que a les seues botigues físiques.

També posa a la disposició dels clients les mateixes promocions i ofertes que tenen les botigues físiques de la cadena.

La comanda online es prepara des dels propis supermercats amb la intenció de garantir el millor servei. A més, la botiga en línia permet al client indicar, a través d'un comentari, com vol la preparació de la seua comanda dels productes frescos.

La cadena de distribució va estrenar, el desembre de 2021, el seu canal de venda online a Dénia i la intenció és continuar amb l'expansió d'aquest nou format de venda a noves localitzacions durant els pròxims mesos.

Arxivat a:

Destacats