València Turisme renova la seua imatge de marca

La Diputació de València ha presentat aquest divendres la nova imatge de València Turisme

Guardar

València Turisme renova la seua imatge de marca

La Diputació de València ha presentat aquest divendres la nova imatge de València Turisme, un treball del dissenyador valencià Pepe Gimeno que aporta versatilitat a la marca per a adaptar-se a qualsevol suport i consolida l'aposta del Patronat Provincial per un turisme sostenible basat en la col·laboració amb la resta d'institucions. La nova imatge mostra, a més, un nou relat que marca les línies futures de València Turisme: potenciar el reclam de la imatge de València per a aconseguir que el turisme es moga per tot el territori, però sempre apostant per un model més sostenible.

En la presentació oficial no han faltat ni el diputat de Turisme, Jordi Mayor, ni el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, que han destacat la importància que aquesta nova marca s'unifique amb la de Turisme Comunitat Valenciana i Visit València, ja que "és una declaració d'intencions" perquè, han afegit, "hem de treballar junts i coordinats per a millorar el turisme i invertir millor els recursos públics".

Per part seua, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la implicació dels dissenyadors valencians en aquest redisseny que "obri un nou temps per a posar en marxa eixa manera d'entendre el turisme que hem desenvolupat en els últims quatre anys, i que se sustenta en el treball en equip de totes les institucions per a oferir productes turístics conjunts, potents i sostenibles".

En paraules del creador d'aquesta nova imatge, Pepe Gimeno, "el concepte fonamental d'aquest logo és que es parla amb els logos de la Generalitat i l'Ajuntament, manté el concepte territorial amb el mig arc que representa la província, un ens intermedi entre la ciutat i la Comunitat, i incorpora una àmplia gamma de colors i formats per a donar resposta a suports com el 3D, les xarxes o els estampats virtuals".

Gimeno ha sigut seleccionat per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat d'entre els 29 projectes presentats per empreses del sector, al qual la Diputació ha volgut obrir les portes en aquest procés per a renovar la imatge de la seua marca turística. Explica el diputat de Turisme, Jordi Mayor, que la intenció era "harmonitzar la nostra marca amb les de la resta d'institucions, generant sinergies i un relat ple de personalitat, de la mà d'un col·lectiu que convertirà València en capital mundial del disseny".

Estrena a Fitur

D'eixe procés de creació de la imatge ha parlat igualment el director del Patronat Provincial de Turisme, Evarist Caselles, que ha fet valdre el treball de les 29 empreses participants. "Qualsevol d'elles podria haver sigut seleccionada, però finalment ha sigut l'associació la que ha triat el disseny que millor s'adapta a les nostres necessitats, partint de la col·laboració institucional i de la neteja i la versatilitat que ens permeta continuar creixent en tots els àmbits, tant en destinacions com al mig natural o gastronomia".

Una vegada presentada oficialment, la imatge de Pepe Gimeno per a València Turisme podrà veure's ja en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que tindrà lloc en Ifema entre el 22 i el 26 de gener. Com és habitual, la Diputació celebrarà el dia de la província a Fitur el dimecres 22, en la jornada d'obertura d'un certamen que en la seua última edició va superar els 250.000 participants.

Destacats