València Turisme forma en xarxes socials també a les empreses turístiques

Vuitanta-sis empreses empreses turístiques participen en el projecte formatiu “Xarxa Empresa” que aborda com dinamitzar la presència digital així com el mesurament de resultats

Guardar

Clausura jornadas Xarxa Turisme foto_Abulaila (6)_0
Clausura jornadas Xarxa Turisme foto_Abulaila (6)_0

El Patronat Provincial de Turisme de València amplia a les empreses turístiques el seu programa formatiu digital “Xarxa València Turisme”, pioner en l'administració valenciana, creat per a optimitzar els perfils de les xarxes socials de municipis i comarques.

Les jornades formatives per a empreses arranquen a València i finalitzaran el pròxim 16 de novembre a Xàtiva i Ontinyent. “La formació és completament operativa i dirigida a la millora de la presència en xarxes socials i no tant en aspectes estratègics ja coberts a través d'altres organismes públics amb els quals ens coordinem”, recorda Pilar Moncho, diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme de València.

Més de 100 professionals de 86 empreses s'han inscrit en el projecte formatiu “València Xarxa Empresa” que aborda com millorar la reputació digital així com el mesurament de resultats.

 

Tardor formativa empresarial en vuit comarques

“Xarxa Empresa” ofereix formació gratuïta a les empreses turístiques sobre les eines de Facebook, Twitter, Youtube i Instagram en la primera quinzena de novembre de 2016.

Les jornades consten de dues sessions de 4 hores cadascuna i seran impartides en horari de vesprada (16 a 20h) en el territori valencià per vuit docents valencians de reconegut prestigi.

El programa s'impartirà a Requena (Requena-Utiel, la Foia de Bunyol-Xiva, Valle d'Aiora-Cofrents), Xelva (Els Serrans, Racó d'Ademús), Sagunt (Camp de Túria i Camp de Morvedre), València (L'Horta), Alzira (Ribera Alta i Ribera Baixa), Xàtiva (La Costera, La Canal de Navarrés), Ontinyent (La Vall d'Albaida) i Gandia (La Safor).

Els docents de “Xarxa Empresa” són: Marga Cabrera (@margatwita), Loles Sancho (@lolessancho), Pepe Romera (@romerapepe), Dani Ortega (@daniortega), Agustín Arambul (Bulbulsuperbul), Frank Murray (@frankmurray), i Gersón Beltrán (@gersonbeltran)

 

Resposta al sector empresarial

Amb aquesta iniciativa, València Turisme respon al sector empresarial i llança una nova versió del programa “Xarxa València Turisme” creat el passat mes de juny amb l'objectiu de millorar els perfils de les xarxes socials dels municipis i comarques valencians i, al mateix temps, involucrar a les destinacions turístiques amb la marca paraigües #valenciaturisme i millorar així la seua dinamització creant sinergies entre tots.

 

Consulta de resultats en Slideshare

Els resultats han sigut molt satisfactoris, atenent a més de 50 municipis i ajudant-los a millorar la seua presència en Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, va presentar els resultats globals del programa dirigit als ajuntaments que poden consultar-se en Slideshare: http://ow.ly/HPfD305Of8A

Arxivat a:

Destacats