València s'ha convertit en un gran atractiu per als inversors estrangers que aposten pel sector immobiliari

València s'ha convertit en un gran atractiu per als inversors estrangers que aposten pel sector immobiliari

Guardar

Tamara Fatelevich CEO Fatelevich and Vasco
Tamara Fatelevich CEO Fatelevich and Vasco

València ha agafat el relleu de Barcelona com a ciutat espanyola més atractiva per als inversors estrangers. El creixement de la ciutat en els últims anys, les noves infraestructures, unides a una cultura i un clima extraordinaris han cridat l'atenció dels inversors estrangers que cada vegada més veuen l'oportunitat d'apostar per la inversió immobiliària a València i la seua àrea metropolitana com un valor segur i a l'alça, així ho reflecteix un informe elaborat per l'empresa especialitzada en atracció d'inversions immobiliàries de l'estranger, Fatelevich & Basc, empresa dirigida per Tamara Fatelevich.

Segons l'informe de Fatelevich & Basc, els inversors que han apostat per València han destacat tant aspectes socials com econòmics per a justificar la seua aposta per la ciutat. Des de la qualitat de vida, el clima atractiu durant els 365 dies de l'any o les baixes taxes de criminalitat, passant per la rendibilitat i seguretat del negoci que hui dia, segons les xifres que maneja l'empresa, oscil·laria en una mitjana del 10% sobre inversió, signifiquen un atractiu suficient perquè els inversors exporten el seu capital a València.

Fatelevich & Basc ha elaborat l'informe atenent la seua experiència en el mercat d'atracció d'inversions immobiliàries a València, camp en el qual s'ha especialitzat des de 2013. Des d'aqueix any ha vist com el seu volum de negoci anava creixent a mesura que els inversors coneixien la bonança de la ciutat. "Dins de l'actual situació de crisi que estem vivint, les perspectives de creixement inversor són molt falagueres, en aquest primer trimestre de 2021, que està a punt de finalitzar, hem arribat a tancar quasi les mateixes operacions que en tot 2020, que no va ser un any del tot dolent i esperem tancar aquest curs triplicant el negoci de 2020", explica Tamara Fatelevich, CEO de Fatelevich & Basc.

Finalment, un dels valors afegits que destaca l'informe és la confiança a l'hora de poder realitzar operacions immobiliàries des de l'estranger. Un punt a favor que segons Fatelevich & Basc permet als xicotets inversors poder continuar fent treballar els seus diners en una època en la qual la mobilitat és més complexa. Una bona mostra d'això és l'últim acord signat entre l'empresa valenciana i inversors peruans per a invertir en diverses propietats valencianes en els pròxims mesos. En aquest cas, sense haver d'estar físicament a Espanya, Fatelevich & Basc gestionen l'operació sense que l'inversor haja de desplaçar-se.

Destacats