València reuneix als òrgans de les comunitats autònomes de gestió i pagament dels fons europeus Feaga i Feader

Guardar

fondos europeos
fondos europeos

El secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha inaugurat les jornades tècniques sobre avanços en la gestió i control del Feaga (Fons Europeu Agrícola de Garantia) i Feader (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural), organitzades pel Fondo Español de Garantia Agrària (FEGA), al costat del seu president, Ignacio Sánchez Esteban. El FEGA es troba adscrit al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

Es tracta d'una trobada anual itinerant que, en 2016, té lloc a València entre el 14 i el 15 de setembre, en el qual els tècnics i responsables dels organismes gestors de la distribució i tramitació d'estos fons europeus i dels òrgans pagadors de les comunitats autònomes reflexionen i comparteixen experiències per a millorar la seua gestió.

Referent a açò, Rodríguez Mulero ha indicat que a la Comunitat Valenciana li corresponen 204 milions d'euros del Feader i uns 150 milions d'euros de mitjana a l'any del Feaga, malgrat l'escassa atenció que la Política Agrícola Comuna (PAC) dedica a l'agricultura mediterrània.

Per al període 2014-2020, en el conjunt d'Espanya, el FEAGA gestionarà 36.000 milions d'euros i el FEADER més de 8.000 milions d'euros.

Arxivat a:

Destacats