Turisme promociona la Comunitat Valenciana davant 15.000 professionals de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius

La Generalitat participa en la fira IBTM World de Barcelona amb un estand de 140 m² en el qual es donen cabuda a les marques turístiques, associacions i 'Conventions Bureau'

Guardar

Litoral de la Comunitat Valenciana
Litoral de la Comunitat Valenciana

Turisme promociona el turisme de reunions i congressos de la Comunitat Valenciana en un dels majors certàmens de trobada del sector MICE en l'àmbit nacional i internacional, la fira IBTM World de Barcelona. Una trobada que reuneix més de 15.000 professionals de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius.

Així, des d'aquest dimarts i fins dijous que ve, 2 de desembre, Turisme participarà en aquesta fira líder en turisme de congressos amb un estand propi de 140 metres quadrats, i en el qual es donen cabuda a un total de 17 coexpositors, entre marques turístiques, associacions vinculades al sector i els 'Oficina de congressos' de la Comunitat Valenciana (València, Benidorm, Elx, Alacant i Gandia).

Algunes de les entitats presents en aquesta edició són Visit Benidorm; Costa Blanca; València Turisme; València Prèmium; l'Associació d'Empreses Organitzadores de Congressos i Esdeveniments de la Comunitat Valenciana (OPCE CV); Palau de Congressos de València; Fira València, Hosbec; l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant (APHA); Palau de les Arts; Ciutat de les Arts i les Ciències; Patronat Municipal de Turisme de Castelló i Introducing Castelló.

Cal destacar que durant aquests tres dies de celebració del certamen estan previstes més de 200 cites amb professionals del segment MICE, tant nacionals com internacionals, entre els quals s'inclouen agències de viatge, operadors turístics, centres de congressos, cadenes hoteleres i organitzadors d'esdeveniments internacionals.

Turisme de negocis

Les xifres prèvies a la pandèmia, situen a la Comunitat Valenciana com la quarta destinació nacional en viatges de congressos, fires i convencions amb uns 1,7 milions de turistes anuals en 2019, any en què la demanda estrangera estava en el màxim de la sèrie. Així mateix, entre 2016 i 2019 el turisme internacional es va incrementar prop d'un 60% en la Comunitat Valenciana.

El turisme de negocis és un dels segments que més s'ha vist afectat per les restriccions de la mobilitat ocasionades per la COVID-19, però que ja comença a mostrar símptomes de recuperació. De fet, en el primer trimestre de 2021, el segment de reunions s'ha incrementat prop d'un 70% interanual en la Comunitat Valenciana, mentre que encara decreix un 34% respecte a 2019.

Destacats