Turisme promociona l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira del sector més important de Bèlgica

'Salon des Vacances' és un certamen especialitzat, dirigit tant a professionals com al públic en general, que se celebra fins diumenge que ve 5 de febrer. Colomer ressalta que "la nostra estratègia de promoció implica incrementar la participació en fires celebrades en comprats emissors amb notable creixement a la Comunitat, com Bèlgica"

Guardar

Fitur València Turisme
Fitur València Turisme

La Generalitat, a través de l'Agència Valenciana del Turisme, continua amb la promoció de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en l'àmbit internacional i, durant esta setmana la portarà al 'Salon des Vacances' de Brussel·les, el certamen turístic més important de Bèlgica, que enguany celebra la 59 edició.

La Comunitat Valenciana estarà present en el estand d'Espanya amb un total de sis taulells. Un per a la destinació Benidorm; un segon per a la destinació Castelló, amb la participació del Patronat i de la destinació Orpesa; un altre per a la destinació de Costa Blanca, amb la participació de les destinacions d'Elx i El Campello, i un més per a la destinació Comunitat Valenciana, amb l'assistència de l'Agència Valenciana del Turisme i de la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana. En la fira també participen amb taulell propi els municipis de Guardamar del Segura i Calp.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat la importància d'assistir a este tipus de certàmens turístics en mercats consolidats com el belga "per a cercar l'increment del nombre de visitants mostrant la varietat de productes turístics de la nostra destinació, amb l'objectiu de desestacionalitzar la nostra oferta i incrementar la despesa".

En este sentit, Francesc Colomer ha explicat que "l'estratègia de promoció en fires internacionals de l'Agència Valenciana del Turisme depén de incrementar la participació en fires que se celebren en comprats emissors que estan experimentant un notable creixement a la Comunitat com Bèlgica".

Colomer ha recordat que, durant enguany, l'Agència Valenciana del Turisme "té previst assistir a 53 fires i certàmens turístics, dels quals 32 seran internacionals" i ha afegit que "és fonamental donar a conéixer els nostres atractius turístics en els mercats internacionals".

En la fira 'Salon des Vacances' el visitant podrà accedir directament al mercat de viatges belga i obtenir un contacte personal amb els compradors professionals del sector turístic particularment actius.

Esta fira és la més important de Bèlgica i enguany celebra la seua 59 edició del 2 al 5 de febrer. Esta fira està orientada al consumidor final i l'assistència mitjana en cada edició és superior a les 100.000 persones. En concret, en la passada edició van assistir 117.422 visitants.

Destacats