Turisme promociona a més de 100 professionals de la gastronomia a Madrid Fusió

Guardar

Estand de la Comunitat Valenciana a Madrid Fusion 2022
Estand de la Comunitat Valenciana a Madrid Fusion 2022

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat en estand de Turisme Comunitat Valenciana a Madrid Fusió 2022, on la Comunitat Valenciana s'exhibeix com a destinació gastronòmica.

Turisme Comunitat Valenciana participa en aquest esdeveniment amb un estand propi de 48 metres quadrats per a mostrar, sota la marca L'Exquisit Mediterrani, l'oferta de gastronomia i innovació culinària de la Comunitat Valenciana.

Cal ressaltar que l'estand de la Comunitat Valenciana a Madrid Fusió dona suport a prop de 100 coexpositors valencians, entre empreses, municipis i diputacions provincials per a la promoció conjunta de la gastronomia de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha destacat que "Madrid Fusió és una de les fires gastronòmiques més importants del món, i no podem faltar a aquesta cita per a mostrar el millor de la nostra gastronomia de la mà de la nostra marca: L'Exquisit Mediterrani" i que "durant tres dies, la Comunitat mostrarà el millor de la nostra gastronomia i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons mediterranis".

Segons Colomer, "la gastronomia és un producte transversal que enriqueix tot el catàleg de productes turístics que ofereix al visitant la Comunitat Valenciana". Així mateix, ha recordat que "la gastronomia destaca com a factor determinant en l'elecció de la destinació vacacional, per la qual cosa és molt important assistir als certàmens per a promocionar-nos".

En el certamen Madrid Fusió, Turisme dona suport a prop de 100 professionals valencians que presentaran el seu producte i participaran en presentacions, tastos i degustacions.

Així, participen marques Denominació d'Origen de la Comunitat Valenciana Molt de Gust, restaurants, productors agroalimentaris i empreses vinculades a la gastronomia i al turisme gastronòmic, a més de la participació de formadors de la Xarxa de Centres de Turisme.

Al costat de la presència en el certamen de grans cuiners creatius i xefs de la Comunitat Valenciana com Ricard Camarena, o Quique Dacosta, també participaran joves professionals com Alejandra Herrador i Enmanuel Carlucci (Restaurant Atalaya d'Alcossebre, Castelló). María José Martínez i Juanjo Soria, (Restaurant Lienzo, València) i Carito Lourenço i Germán Carrizo, (Fierro, València).

L'Exquisit Mediterrani

L'Exquisit Mediterrani és la marca que identifica la Comunitat Valenciana com a destinació enogastronòmica i es vincula a una gastronomia basada en el paisatge, la sostenibilitat, el producte, les tradicions i la cultura de la Comunitat com a forma de vida.

Francesc Colomer ha recalcat que "amb la presència en aquest congrés, pretenem reforçar el posicionament de la marca L'Exquisit Mediterrani i la Comunitat Valenciana com a destinació enogastronòmica de primer ordre vinculat al territori, posant en valor l'excel·lència professional dels nostres xefs i difonent els trets més identitaris de la nostra gastronomia mediterrània".

Presentacions gastronòmiques

En l'estand de la Comunitat Valenciana de Madrid Fusió es realitzen diferents presentacions gastronòmiques de destinacions, com 'Alacant Ciutat de l'Arròs', amb la presentació d'arrossos alacantins, o Delicious València amb un Homenatge a 'l'Esmorzaret', o diferents productes i productors de la marca de Qualitat Protegida Molt de Gust, amb tastos de vins, olis, cítrics i licors.

D'Elx s'oferiran degustacions dels aliments més característics del municipi, com els dàtils. També es realitzaran presentacions dels arrossos de Cullera, els plats d'Altea o la cuina de Gandia.

Així mateix, mostrarà la seua oferta gastronòmica de qualitat Benidorm i es donarà a conéixer el certamen de formatges més rellevant del Mediterrani i la Fira del Formatge Artesà de Montanejos, entre altres presentacions.

Arxivat a:

Destacats