Turisme i els empresaris hosteleros i hotelers de la Vega Baixa col·laboren per difondre i promocionar l'oferta turística de la Comunitat Valenciana

Guardar

2016-07-19-PHOTO-00000007
2016-07-19-PHOTO-00000007

El president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit els convenis de col·laboració amb l'Associació d'Hotels i Allotjament Turístic d'Alacant Sud i amb l'Associació d'empreses d'Hostaleria i Torrevella i Comarca per difondre i promocionar l'oferta turística de la comarca.

Francesc Colomer ha posat l'accent en la importància d'establir "una veritable governança col·laborativa amb els agents més implicats en l'impuls del turisme, com els empresaris, que són els qui arrisquen i els qui lluiten dia a dia en aquesta activitat".

En aquesta línia, Colomer ha destacat que "l'Agència Valenciana del Turisme destinarà per a aquests dos convenis un total de 44.000 euros per a la realització d'accions de promoció i difusió de l'oferta turística de la Vega Baixa".

En concret, per al conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana del Turisme i l'Associació d'Hotels i Allotjament Turístic d'Alacant Sud, la Generalitat destinarà 22.000 euros per a la realització d'accions de promoció i difusió del turisme d'allotjament, l'assistència a fires i per realitzar accions promocionals.

Així mateix, l'Agència Valenciana del Turisme destinarà també 22.000 euros a l'Associació d'empreses d'Hostaleria i Torrevella i Comarca. La finalitat d'aquest conveni és la promoció turística de la ciutat i la comarca a través d'una fira gastrocultural "I Fira Gastrovegabaja" que se celebrarà al setembre i en la qual participaran establiments de la localitat i la comarca oferint degustacions realitzades amb productes típics de la zona.

A més, Colomer ha recordat que "la nostra política turística pretén vertebrar i cohesionar tota la Comunitat Valenciana, superant la idea de perifèries oblidades", i ha afegit que per aquest Consell "la perifèria també existeix perquè és un valor fonamental per entendre la diversitat i la grandesa del nostre potencial turístic".

El responsable de l'Agència Valenciana del Turisme ha ressaltat que "aquests convenis responen al compromís de la Generalitat de mantenir el suport a les actuacions de comunicació i publicitat desenvolupades per les diferents associacions turístiques".

Conveni signat amb l'Associació de Fogueres Especials d'Alacant

Així mateix, el president de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, també ha subscrit aquest matí el conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana del Turisme i l'Associació Fogueres Especials d'Alacant per a la realització d'actuacions per a la promoció i impuls de les Fogueres d'Alacant com a referent en el turisme cultural.

Mitjançant l'acord de col·laboració, l'Agència Valenciana del Turisme contribueix econòmicament en les actuacions de promoció i impuls de les Fogueres d'Alacant que s'efectuen per l'Associació, fins a la quantitat màxima de 30.000 euros.

Destacats