Turisme Comunitat Valenciana aconsegueix més de 20.000 reserves en tres mesos a través del Bo Viatge

Colomer destaca que "mitjançant aquest programa, només per a Pasqua s'han registrat prop de 4.500 reserves en allotjaments de la Comunitat Valenciana"

Guardar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, durant la Comissió de Seguiment del Bo Viatge
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, durant la Comissió de Seguiment del Bo Viatge

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presidit la reunió de la Comissió de Seguiment del Bo Viatge, en la qual participen les principals associacions autonòmiques d'allotjament turístic i agències de viatge; i en la qual s'han presentat els resultats des de la posada en marxa del Bo Viatge 2022.

Així, fins al moment el programa Bono Viaje 2022 ha registrat un total de 20.742 reserves per a viatjar en el primer període del programa, del 17 de gener fins al 31 de maig.

Segons ha avançat Francesc Colomer, "durant aquest primer període del programa Viatgem Comunitat Valenciana s'han inscrit un total de 71.629 usuaris i hem distribuït ja 30.500 bons, xifra que cada quinze dies es va incrementant amb nous enviaments".

Els sol·licitants del programa de Bo Viatge 2022 poden triar entre una estada curta amb un mínim de dues nits consecutives optant per un 50% o una estada llarga, amb un mínim de 5 nits consecutives, en l'opció de les quals optarien a un 60% de descompte.

En aquesta línia, cal destacar que la majoria de les reserves que s'han realitzat a través del programa Bo Viatge 2022, prop del 88%, corresponen a reserves per a curta estada.

Aquesta nova edició del Bo Viatge compta amb un pressupost inicial de 15 milions d'euros, i es preveu que puguen beneficiar-se 100.000 usuaris.


Reserves per a les festes de Pasqua
 

Francesc Colomer ha destacat que "aquest programa ha contribuït a impulsar el turisme dels valencians per la Comunitat durant aquests primers mesos de l'any", i ha assenyalat que "també està ajudant a dinamitzar el sector durant aquestes vacances de Pasqua".

En aquesta línia, ha explicat que "mitjançant aquest programa, només per a Pasqua s'han registrat prop de 4.500 reserves en allotjaments de la Comunitat Valenciana, que reforcen l'alta ocupació de Setmana Santa".

Així, Colomer ha explicat que "les prop de 4.500 reserves que s'esperen finalment aconseguir suposen unes 50.000 pernoctacions addicionals en la Comunitat Valenciana per a aquesta Setmana Santa, ajudant a impulsar l'economia i l'ocupació en el sector turístic".

En concret, a través del Programa Bono Viatgem s'han registrat, fins al moment, per als dies de Setmana Santa un total de 4.130 reserves en allotjaments turístics de la Comunitat. Per províncies, a la província d'Alacant s'han realitzat un total de 2.676 reserves, en la de Castelló 993 i en la de València 461.

Els destins més sol·licitats en les reserves realitzades a través del bo Viatgem per a aquesta Setmana Santa són Benidorm, Calp, Peníscola, Altea, València Elx, Dénia, Morella, Finestrat i Alacant.


Més de 1000 empreses adherides al programa
 

En l'actualitat, el programa Bo Viatge 2022 compta amb 1.040 empreses adherides (463 de la província d'Alacant, 207 de Castelló i 370 de València).

Cal ressaltar que les empreses adherides van des d'agències de viatges, hotels, blocs o conjunts d'apartaments turístics, càmpings, allotjaments rurals i empreses gestores d'habitatges d'ús turístic, totes elles inscrites en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana.

Finalment, Francesc Colomer ha recordat que "els usuaris del bo Viatgem CV poden contractar, a més d'allotjament, diferents experiències turístiques culturals, de naturalesa, de turisme actiu o gastronòmiques per a fer més completa l'experiència".

Destacats