Treball en equip, perseverança i esforç representen a la 'Lanzadera de Ocupación' de València

La Lanzadera de Ocupación i Emprendimiento Solidario de València tanca les seues portes amb l’organització d’una Jornada d’Ocupació

Guardar

La 'Lanzadera de Ocupación y Emprendimiento Solidario' de València ha posat punt final després de cinc mesos d'esforç, dedicació i treball en equip amb l'objectiu no solament d'inserir-se en el mercat laboral, sinó també de trobar una ocupació d'acord amb la formació de cadascun dels integrants. I que millor manera per a posar el fermall d'or a aquest treball que amb l'organització d'una Jornada per l'Ocupació.

A aquest esdeveniment, que ha tingut lloc en les Naus de València, han assistit tant autoritats de l'Ajuntament de València, com Sandra Gómez, regidora delegada de l'àrea de desenvolupament econòmic sostenible, com a membres de Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica.

En aquesta jornada d'ocupació han participat altres 'Lanzaderas' de la Comunitat Valenciana, com Elx, Alacant, Castelló o Vila-real, que també han volgut mostrar tot el treball que realitzen dia a dia.

I com un dels valors que fomenta la 'Lanzadera' és l'emprenedoria, en aquesta interessant jornada també hi ha hagut espai per a aquells atrevits que han volgut presentar el seu projecte.

Així mateix, en aquest acte també han sigut convidats diferents reclutadors de recursos humans que, en una taula redona, han tractat temes tan interessants com a quines qualitats són les més importants per a aconseguir ocupació o com es troba el panorama laboral actual.

Sens dubte, el plat fort d'aquest esdeveniment, organitzat per la 'Lanzadera de València', ha sigut la conferència de Javier Iriondo, que ha sabut transmetre als assistents motivació i ganes de perseguir el seu somni.

Mesos de treball per a organitzar una jornada d'ocupació que no solament ha tingut molt bon acolliment, sinó que a més ha sigut tot un èxit.

Arxivat a:

Destacats