Puig destaca que la visita del ministre d'Afers exteriors d'Alemanya a València reforça el 'missatge de confiança' cap a la Comunitat com a destinació turística segura

Guardar

Visita_puerto_ministro_aleman
Visita_puerto_ministro_aleman

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la visita del ministre d'Afers exteriors d'Alemanya, Heiko Maas, reforça el "missatge de confiança" cap a la Comunitat Valenciana com a destinació turística segura.

Segons el cap de l'Executiu autonòmic, que ha acompanyat aquest dimarts al mandatari alemany en la seua visita a les instal·lacions del Port de la capital valenciana, "és molt rellevant que la primera visita del ministre fora del seu país haja sigut a València". En aquest sentit, ha afirmat que és "fonamental" la imatge de seguretat oferida als turistes alemanys "que poden vindre i estar entre nosaltres aquesta temporada".

El màxim responsable del Consell, qui s'ha mantingut caut perquè encara s'està "enmig de la pandèmia", ha instat a "actuar amb la màxima prudència" i ha recordat algunes mesures sanitàries bàsiques com l'ús de mascaretes, higiene i rentada de mans i ventilació d'espais.

Així, el president de la Generalitat, qui ha reflexionat sobre el caràcter "hospitalari" i "obert" de la Comunitat Valenciana cap al turisme, ha mostrat el seu desig que les persones alemanyes que visiten València, Castelló o Alacant "se senten com a la seua casa".

Finalment, Puig ha destacat la necessitat de "potenciar" la relació política, comercial, institucional i cultural entre la Comunitat Valenciana i Alemanya, "el país on més exportem i segon proveïdor nostre". "La visita en aquest moment determinant reafirma la voluntat alemanya de treballar i avançar i eixir junts d'aquesta situació difícil", ha conclòs.

Destacats