PhysioMRI suma 420.000 euros de múscul inversor per a la seua revolucionària màquina de ressonància magnètica

Rodrigo del Prat, cofundador de l'empresa tecnològica espanyola BQ, s'incorpora a l'equip de Physio MRI com a inversor i assessor de la companyia.

Guardar

WhatsApp Image 2021-03-31 at 08.42.34
WhatsApp Image 2021-03-31 at 08.42.34

La startup espanyola PhysioMRI contínua fent passos en el seu objectiu de democratitzar l'ús de la ressonància magnètica amb el desenvolupament de la seua màquina de baix cost. Aquesta última setmana ha tancat una ronda de finançament en la qual ha aconseguit 420.000 euros, a més d'involucrar en el projecte a inversors de referència com Rodrigo del Prat, cofundador de la tecnològica espanyola BQ, i Marcos J. Lacruz, CEO de NRG Investments.

En el cas de Rodrigo del Prat, la seua implicació en el projecte transcendirà del paper d'inversor ja que farà tasques d'assessorament. En aquest sentit, aportarà la seua experiència d'èxit en una de les tecnològiques més importants dels últims anys a Espanya com BQ, en Physio MRI, l'espinoff de l'I3M que busca revolucionar el mercat de la salut amb la seua tecnologia aplicada a la màquina de ressonància magnètica.

"A nivell d'inversió complim objectius i fins i tot millorem previsions, ja que podem comptar amb inversors de referència com Marcos J. Lacruz i Rodrigo del Prat que, a més, ens aportaren al projecte la seua experiència", explica Jonatan Fatelevich, Cofundador de PhysioMRI. "El suport inversor és una peça important del gran objectiu que pretén aconseguir l'equip de Phyisio MRI, que no és un altre que millorar la salut de les persones gràcies a una màquina de ressonància magnètica que rebaixe substancialment el cost d'aquesta prova diagnòstica", conclou el professor José María Benlloch, fundador de PhysioMRI i director de l'I3M.

Referent al procés de recerca i desenvolupament, l'equip encapçalat per Joseba Alonso i Fernando Galve es troba treballant en la Universitat Politècnica de València en una nova versió de la màquina de ressonància magnètica que s'espera que estiga preparada per a finals d'abril o principis de maig. En concret, s'està treballant en una versió millorada que augmentarà la potència i millorarà la resolució.

Destacats