Opel Palma tanca 2016 com a primer en vendes a la Comunitat

El concessionari també és aconsegueix la primera posició en venda de vehicles comercials

Guardar

opel_palma
opel_palma

Opel Palma ha tancat l'exercici 2016 com el concessionari de la Comunitat Valenciana número 1 en vendes totals i número 1 a Espanya en venda de flotes per a vehicles comercials d'empreses. Amb este són ja 24 anys seguits sent el concessionari Opel capdavanter en vendes de la comunitat i la cambra consecutiva en l'àmbit nacional. Enguany complirà el seu 35 aniversari amb més de 100.000 vehicles venuts al llarg de la seua història.

Este també ha sigut un gran any per a la marca Opel en l'àmbit nacional, ja que ha augmentat les seues vendes un 16.9%, mentre que el sector en global ho ha fet un 10.9%. S'ha tancat l'últim exercici com la segona marca de turismes més venuda en l'àmbit nacional i com la primera en el mercat de turismes a particular, fet que recalca l'excel·lent moment que travessa la marca per la seua àmplia gamma de productes i la seua agressiva política de descomptes al client final que ha sabut valorar el consumidor final. L'objectiu per a enguany és aconseguir la primera posició del mercat total continuant amb la mateixa estratègia i recolzant-se en els tres grans llançaments previstos per al 2017, que són el renovat Insígnia i els nous Opel Crossland i Grandland que competiran en el mercat de Crossover.

Automóviles Palma que va nàixer el 13 de desembre de 1982 a València de la mà de Manuel Palma, compte avui amb més de 40.000 m2 destinats a l'automòbil, cinc centres especialitzats i més de 100 professionals al servei dels seus clients. Cal destacar que va ser el primer del sector a obrir un concessionari en línia a Espanya l'any 2013. En el seu primer any va ser visitat per més de 150.000 persones, i la seua evolució ha sigut progressiva fins a aconseguir les 503.000 visites de l'any 2016.

Els resultats del 2016 han sigut aconseguits gràcies a la fidelitat dels seus clients, tan particulars com a empreses, que han suposat més del 60% de les matriculacions totals de la concessió. Este nivell de fidelitat s'ha anat incrementant en els últims anys gràcies a la inversió contínua realitzada per a millorar el servei i l'experiència dels seus clients que té el seu reflex en les certificacions realitzades per la marca i les enquestes realitzades als seus clients. No en va Automóviles Palma ha aconseguit les dues màximes certificacions que ha atorgat General Motors en 2016; Els guardons "Concessionari de l'Any" i "Reparador Or", tots dos en vies de ser renovats en 2017.

Per al president del grup, Manuel Palma, no és fruit de la casualitat perquè, tal com explica: "Automóviles Palma sempre ha apostat per oferir un servei diferenciat i de qualitat, prova d'açò és que és l'únic concessionari que obri els seus tallers ininterrompudament els 365 dies, sent el preu de la mà d'obra dels festius el mateix que els dies laborables, sense oblidar els preus competitius, tant en els vehicles venuts com en les reparacions i revisions de taller, ja que els clients compten amb un descompte de fidelitat en taller del 25% durant tota la vida del vehicle. Este esforç pel servei i per oferir preus competitius, un any més, s'ha vist recompensat pels clients que han seguit confiant en nosaltres".

Destacats