Oltra, "confiada" amb l'arribada de l'esquelet del finançament encara que "el rellotge ja està fent tic toc"

Guardar

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, s'ha mostrat aquest dimecres "esperançada i confiada" amb què arribe la proposta del model de finançament per part del Govern, encara que ha subratllat que el rellotge "ja està fent tic toc i s'està sentint".

La també colíder de Compromís s'ha pronunciat en aquests termes a Elx, on ha assistit a la presentació del projecte de senyalització inclusiva de la Universitat Miguel Hernández, en ser preguntada pel retard en la presentació d'eixe esquelet, que la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, havia anunciat per a novembre, i per si Compromís podria replantejar-se el seu suport als Pressupostos Generals de l'Estat per aquest motiu.

Oltra ha apuntat que, des del Govern, s'ha anunciat la "imminent presentació" de la proposta i, si bé ha admés que es va dir que estaria abans que acabara novembre, hui és el primer dia de desembre, ha subratllat.

"És obvi que el termini no s'ha complit", ha reconegut, però ha advocat per esperar a veure si és veritat aqueixa pròxima presentació. "El rellotge ja està fent tic toc i s'està sentint, però confiarem", ha dit, i ha afegit que estan "esperançats i confiats" que l''esquelet' arribe en les pròximes hores.

Destacats