Nou portal de València Activa

Guardar

valencia-activa
valencia-activa

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha presentat la nova pàgina web de València Activa que, amb el lema No t'imagines tot el que València activa per a tu, es presenta "com una nova ferramenta que obri a les persones desocupades una finestra d'oportunitats per a trobar treball".

Sandra Gómez ha destacat que el seu principal objectiu és "millorar l'ocupabilitat i augmentar les possibilitats de trobar ocupació", i en aquesta línia el nou portal "ofereix un servici integral al ciutadà en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació".

La web www.valenciactiva.es conté "una àmplia oferta de projectes, programes i servicis com ara accés a l'Agència de Col·locació, Polítiques Actives d'Ocupació, ajudes a la contractació, punt d'atenció a l'emprenedor/a, subvencions per a nous projectes empresarials, certificacions de professionalitat, tallers o cursos d'idiomes".

Aquesta renovada pàgina donarà servici també a aquelles empreses privades que tinguen la necessitat d'incorporar nou personal en les seues plantilles, a les quals València Activa oferirà un servici de prospecció d'ofertes. A més, incorporarà un blog específic en matèria d'ocupació i emprenedoria amb l'objectiu d'informar els usuaris i oferirà un servici personalitzat de newsletter.

Què és València Activa?

En la seua intervenció, la regidora ha recordat que València Activa sorgeix des de la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible amb l'objectiu de coordinar les estructures existents en l'Ajuntament de València en matèria de desenvolupament econòmic i ocupació (el Servici d'Ocupació i Emprenedoria i la Fundació Comunitat Valenciana del Pacte per l'Ocupació), per a potenciar les sinergies i aprofitar els avantatges i oportunitats que ens ofereix la cooperació, i augmentar-ne l'eficàcia i eficiència i prestar un servici de major qualitat a la ciutadania i a les empreses.

"València Activa compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius i té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local en la ciutat de València, amb una capacitat d'actuació ràpida i eficaç que garanteix un servici de qualitat capaç de promoure l'ocupació, potenciar l'empresa, fomentar l'emprenedoria i obrir-se al sector internacional. I al voltant d'aquests valors clau es desenvolupen totes les accions i activitats, moltes d'aquestes dirigides a col·lectius concrets com ara joves, dones o desocupats de llarga duració", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats