Nomdedéu destaca la disminució de la desocupació entre els menors de 25 anys

Guardar

nomdedeu_juzgados
nomdedeu_juzgados

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les dades d'atur registrat del mes de juliol fets públics pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, segons els quals, l'atur a la Comunitat Valenciana ha disminuït en 1.633 persones a eixe mes, la qual cosa suposa una reducció del 0,44% respecte a l'anterior.

Nomdedéu ha mostrat la satisfacció del Consell per unes dades que reflecteixen que a la Comunitat Valenciana "continua reduint-se la desocupació mes rere mes" i que es consolida la recuperació econòmica. En aquest sentit, ha ressaltat el fet que la desocupació disminuïsca en tots els sectors de l'activitat econòmica, excepte la construcció, i no únicament ho faça recolzat en el sector serveis, el que demostraria segons el secretari autonòmic, que no és deu únicament a les contractacions del període estival.

Cal destacar a més que l'afiliació a la seguretat social s'ha incrementat un 0,37%, un percentatge superior a la mitjana espanyola, l'increment de la qual es va situar en un 0,19%.

Així mateix, el responsable d'Ocupació ha destacat especialment la disminució de l'atur entre els joves menors de 25 anys (3,31%). En aquest sentit, Nomdedéu ha recordat les polítiques engegades per la Conselleria d'Economia Sostenible per a promoure l'ocupabilitat dels més joves amb el pla Avalem Joves.

El director general del Servef ha realitzat aquestes declaracions a Canals, on 20 joves s'han incorporat a treballar durant un any en l'Ajuntament gràcies a aquest programa engegat pel Servef, i del que es beneficiaran al voltant de 4.500 menors de 30 anys de tota la Comunitat, un pla finançat pel Fons Social Europeu.

"Totes aquestes dades -ha indicat- són fruit de les polítiques del Servei Valencià d'Ocupació que ha apostat per la desestacionalització de l'economia i per l'impuls com mai abans de l'ocupabilitat jove amb el programa Avalem Joves".

Arxivat a:

Destacats