Mira anima a les empreses valencianes a confiar en el Servef per a les seues contractacions

Guardar

La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Mª José Mira, ha animat a les empreses valencianes "a confiar en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) per a realitzar les seues contractacions". Mira ha realitzat aquestes declaracions en la seua visita a l'empresa valenciana Tecnidex, a la qual ha felicitat per ser un "referent en la sanitat hortofrutícula" i tindre presència en més de 25 països.

La màxima responsable del Servef ha traslladat als directius de l'empresa els avantatges de treballar amb el Servei Valencià d'Ocupació i Formació: "El Servef compta amb la millor base de dades de demandants d'ocupació, la més fiable, ja que totes les nostres dades estan contrastats, comptem amb els millors professionals per a atendre a les empreses i oferim un servei personalitzat a les empreses per a adequar-nos a les seues necessitats", ha assegurat.

La secretària autonòmica ha avançat que el Servef "va a potenciar i reforçar l'Oficina d'empreses, un servei que proporciona atenció directa i personalitzada a les signatures". Així, Mira ha explicat que el Servef Espai Empreses és un centre creat per a l'atenció de grans empreses que ajuda en la identificació, selecció i capacitació dels Recursos Humans.

En aquest sentit, la responsable autonòmica ha avançat que el Servef va a dur a terme una campanya de visibilizació, per a exposar a les empreses valencianes tots els serveis que pot proporcionar-los el Servei de Valencià d'Ocupació. Així, Mira ha informat que es van a publicar les ajudes a la contractació de AvalemJoves, que permetran a les empreses poder "incorporar talent en les seues organitzacions". Es tracta, com ha explicat, d'unes ajudes que subvencionaran el 80% del salari mínim interprofessional (o el 100% en el cas de dones o persones amb diversitat funcional).

Així mateix, la responsable autonòmica ha exposat una altra de les iniciatives noves del Servef, la "formació a mida". En concret, ha explicat que el programa AvalemEmpreses permetrà que les organitzacions puguen dissenyar la seua pròpia formació. El Servef subvencionarà tots els costos i les empreses deuran contractar almenys al 60% de les persones que hagen superat el curs.

Mira ha emmarcat aquesta visita en la campanya que està duent a terme el Servef per a "recuperar la confiança de la societat i a impulsar una imatge de prestigi del Servei Valencià d'Ocupació i Formació".

"Anem a fer del Servef un instrument útil per a empreses i ciutadans - ha assenyalat - volem que els ciutadans, les empreses i les institucions vegen en el Servef un instrument creïble, eficaç i eficient".

Destacats