Mercavalència rep el segell “Fent Empresa. Iguals en oportunitats”

Ho concedeix la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones

Guardar

MERCAVALÈNCIA
MERCAVALÈNCIA

Mercavalència ha obtingut el segell “Fent Empresa. Iguals en Oportunitats” que atorga la Generalitat Valenciana. Este reconeixement respon a les mesures engegades pel centre agroalimentari en favor de la igualtat real entre dones i homes com la redacció i implantació del I Pla d'Igualtat Mercavalència.

El treball en este sentit va començar fa un any i suposa un compromis real tant per part del Consell d'Administració com de la direcció de Mercavaléncia per afavorir la igualtat d'oportunitats. Carlos Galiana, president de Mercavalència ha assegurat que: “la línia d'igualtat entre dones i homes en Mercavalència va des de la selecció a la promoció professional passant per les polítiques salarials i la conciliació fins a la comunicació i la imatge de l'empresa. Tenim molt clar que no es pot ser una gran empresa sense igualtat.” Per la seua banda, Pep Yubero, gerent de Mercavalència remarca que: “és el reconeixement a un treball conjunt. Es va crear un comitè d'igualtat format per treballadores i treballadors de l'empresa que, després d'un profund anàlisi en el qual va participar tota la plantilla, va elaborar el pla”. En efecte, el pla abasta totes les àrees de l'empresa per a afavorir el treball de manera trasversal.

A partir del visat del Pla d'Igualtat i la concessió de l'ús del segell “Fent Empresa. Iguals en Oportunitats” vigente fins agost de 2022, l'empresa realitzarà seguiment de totes les accions previstes en el pla amb l'objectiu de valorar la seua efectivitat i presentar els informes d'avaluació.

Destacats