Mercavalència i EMT s'uneixen a la Regidoria de Comerç per a dinamitzar els mercats municipals

Guardar

mercat-torrefiel
mercat-torrefiel

A la col•laboració de Mercavalència amb EMT en el programa EMT a L’Escola s'afegix ara la participació en el projecte EMT Experience dedicat als mercats municipals. Cada dissabte al matí es visita un mercat amb l'autobús de l'EMT decorat amb la imatge de Mercapolitan, disseny amb el que Mercavalència promociona els productes de temporada.

mercat-rojas-clementeEn la porta del mercat s'instal•la una carpa d'EMT en la qual es reparteixen plànols de la ciutat amb la situació de tots els mercats municipals i les línies d'autobús que porten a cadascun d'ells. També fullets de Mercapolitan temporada tardor-hivern en el que es repassen els productes de temporada relacionats amb el món de la moda. A més, cada hora se sortegen bonobuses, plantes de Mercaflor, davantals de cuina i productes del mercat amb la col•laboració de les associacions de comerciants dels mercats municipals.En paraules de Carlos Galiana, Regidor de Comerç i president de Mercavalència “per aconseguir qualsevol objectiu la millor estratègia és treball en comú i açò és el que hem fet amb esta iniciativa. Des de Comerç s'obrin les portes dels mercats acostant-los als valencians, Mercavalència recolza als seus clients atraient públic als mercats i EMT demostra que en transport públic és fàcil accedir a ells.”Dins de l'autobús es podrà conèixer la història de la Tira de Contar amb una mini exposició on es podran veure imatges antigues del mercat d'agricultors.

Les associacions de comerciants participen activament en este projecte i feliciten a la regidoria, EMT i Mercavalència per fer realitat este tipus d'iniciatives per a posar en valor els mercats municipals.

Els dissabtes al matí es converteixen en una festa en la porta dels mercats municipals. La iniciativa ha visitat ja el Mercat de Rojas Clemente, el de Castilla i Torrefiel. Les pròximes setmanes està previst visitar el Mercat de Russafa, el del Cabanyal, Algirós, Mossen Sorell, Jesús, Benimamet i Benicalap.

Arxivat a:

Destacats