Mercadona, "Marca de Confiança de l'Any 2021" a Espanya

La firma valenciana, amb 53.000 punts, encapçala el rànquing de 'marques de confiança' iTRUST Consumer Brands a Espanya, elaborat per iTRUST CBI i l'Institut MESIAS, entre juliol i setembre de 2021

Guardar

Nova tenda de Mercadona en San Pedro del Pinatar
Nova tenda de Mercadona en San Pedro del Pinatar

Mercadona ha sigut distingida amb el reconeixement 'Marca de Confiança de l'Any 2021' d'iTRUST Consumer Brands. La marca, fundada per l'empresari valencià Juan Roig, ha sigut reconeguda pels consumidors i usuaris com la marca espanyola que major confiança genera a Espanya, segons dades de l'estudi "Marques de Confiança de l'Any 2021 a Espanya. Top of Trust. Edició Marques Espanyoles", elaborat per la firma iTRUST Country Brand Intelligence en aliança amb el think tank MESIAS - Intel·ligència de Marca Espanya.

Segons la investigació, que compta amb més de 1.700 opinions de consumidors i usuaris, Zara, fundada per Amancio Ortega, i El Corte Inglés, presidida per Marta Álvarez, se situen com les altres dues marques que més confiança generen a Espanya, ocupant la segona i tercera posició, respectivament.

Inditex i Santander completen el top 5 de confiança de marca empresarial, totes elles per damunt dels 24.000 punts, segons l'estudi, que ha comptat amb la col·laboració d'investigadors d'ICADE – Universitat Pontifícia Cometes i de la Universitat CEU San Pablo.

Per sectors

Per sectors, en mitjana de puntuació de confiança generada per les marques comercials que els representen en el rànquing, destaca, en primer lloc, el sector de la Distribució Comercial, seguit pel de les Institucions Financeres. En tercer lloc, es posiciona el sector de les Telecomunicacions. El sector de la Indústria del Petroli i Gas i el sector de Roba i Calçat completen el Top 5; tots ells per damunt de 6.000 punts.

L'estudi, que recull les cent marques espanyoles que major confiança generen a Espanya, forma part d'un conjunt d'estudis i rànquings que analitzen la confiança que generen les empreses espanyoles i les seues marques, així com la imatge que projecten i el seu nivell de reputació, tant a escala nacional com internacional.

Arxivat a:

Destacats