Mazón destaca a Fitur "la coordinació i la capacitat de treball" del sector turístic valencià

El president de la Generalitat ha participat aquest dimecres en la presentació de les fites turístiques de 2023 i dels nous reptes del Patronat Costa Blanca

Guardar

El president Carlos Mazón, a Fitur
El president Carlos Mazón, a Fitur

Humilitat, unitat i capacitat de treball. Aquestes són les qualitats que defineixen al sector turístic de la Comunitat Valenciana, segons el president Carlos Mazón. Tal com ha destacat el cap del Consell en la seua visita a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid, "la humilitat i la unitat" és un "gran valor" amb el qual treballa diàriament aquest sector, així com "la coordinació i la capacitat de treball" per a posicionar-se com una de les principals destinacions turístiques.

A més, Mazón ha destacat, durant la presentació de les fites turístiques de 2023 i dels nous reptes del Patronat Costa Blanca, l'aliança entre sector turístic i Generalitat per a consolidar el lideratge del destí Costa Blanca.

Així mateix, s'ha referit als bons resultats obtinguts pel sector durant 2023 i ha mostrat la seua esperança que siguen superats en 2024, al que contribuirà la supressió de la taxa turística, derogada recentment pel Consell amb la finalitat de continuar atraient visitants.

Sense taxa turística

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat durant la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme a Madrid, que "la Comunitat Valenciana serà turística o no serà". Un primer Fitur que la Comunitat afronta com a territori "tax free" després d'haver eliminat la taxa turística.

El cap del Consell ha qualificat al sector turístic com "una altra gran indústria que està cridada a donar-nos moltes alegries" però que des del sector públic ha de rebre suport per a "ser el que ja vol ser: social, equitativa i competitiva".

Mazón ha destacat la clara aposta del Consell per la sostenibilitat turística, "podem albergar molta gent i alhora demostrar que som sostenibles" ha declarat i ha posat com a objectiu "lluitar per a no morir d'èxit" ja que "el turisme creix però hem de saber rebre'l". És per això que Carlos Mazón ha considerat fonamental la segona pista de l'Aeroport Alacant-Elx-Miguel Hernández i l'ampliació de l'Aeroport de Manises; dues infraestructures que es convertiran en "una de les estratègies més importants" per al desenvolupament turístic de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, el president ha avançat les diferents reunions que durant Fitur s'estan mantenint amb empreses del sector, turoperadors i aerolínies com Ryanair que aferma la seua presència en l'Aeroport d'Alacant-Elx-Miguel Hernández i ja estudia noves rutes aèries de cara a l'estiu 2024.

Arxivat a:

Destacats