El litoral de la Comunitat Valenciana parteix d'una previsió superior al 70% per al pont del Pilar

Guardar

Persones prenent el sol a la platja de Llevant, Benidorm
Persones prenent el sol a la platja de Llevant, Benidorm

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat hui que els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana "parteixen amb unes previsions superiors al 71% per al pont del Pilar".

Colomer ha avançat així els resultats de l'enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d'hotels, tant de litoral com d'interior, de la Comunitat Valenciana.

Així, les dades de l'enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana per al pont del Pilar mostren una previsió per al conjunt d'hotels de litoral de la Comunitat Valenciana sobre reserves confirmades hui dia que aconsegueix el 71,10%, 29,5 més que en 2020.

Així, sobre la mostra de les reserves realitzades per als dies 9, 10 i 11 d'octubre, Benidorm compta amb unes reserves del 72,5%, 32,5 punts més que el mateix període de 2021; els hotels del litoral de València parteixen amb unes reserves del 48,33%, 15,9 punts més que el pont de 2020; la ciutat de València estima una ocupació del 79,7%, un 49% més que en 2020.

Els hotels del litoral d'Alacant, sense incloure Benidorm, preveuen una ocupació sobre reserves confirmades del 74,9%. 32,8 punts més que el pont de 2020; i els del litoral de Castelló del 61,8%.

Sobre aquestes dades, Colomer ha ressaltat que "posen de manifest la recuperació de l'activitat turística després d'un llarg període molt complicat marcat per la pandèmia de COVID-19".

En aquesta línia, Colomer ha assenyalat que "les xifres han d'inspirar-nos per a millorar i reforçar els nostres objectius de qualificació i aposta per la diferenciació" i ha afegit que "hem de continuar treballant per a mostrar la nostra àmplia oferta turística i per a recordar que som un destí que està obert tot l'any".

Respecte a l'interior, les previsions per al pont del Pilar mostren que els hotels d'interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació superior al 63%.

Per províncies, els hotels d'interior de Castelló estimen una ocupació pròxima al 68,6%% per als dies 9, 10 i 11 d'octubre, els hotels de la província d'Alacant estimen més del 46% d'ocupació i els de la província de València compten amb unes reserves superiors al 60%.

Balanç del bo viatge

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha ressaltat que "el bo viatge contribueix a dinamitzar la demanda turística" i ha assenyalat que "moltes de les reserves realitzades per a aquests dies s'han fet a través d'aquest programa".

Cal assenyalar per a aquesta tercera fase del programa Viatgem CV, que abasta del 15 de setembre al 31 de desembre, de les 12.500 reserves previstes a través del bo viatge, ja s'han realitzat 9.062 reserves.

Es tracta d'un bo descompte del 70% impulsat per Turisme Comunitat Valenciana per a viatjar per la CV, amb l'objectiu d'incentivar la demanda turística interna en períodes d'estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la COVID-19.

Destacats