Les companyies aèries low cost van transportar a la Comunitat al juny un 14,7% més de passatgers que en el mateix mes de 2016

Guardar

viajeros2
viajeros2

Les aerolínies de baix cost, conegudes com low cost, van transportar a la Comunitat Valenciana durant el passat mes de juny 599.250 passatgers internacionals, la qual cosa suposa un creixement del 14,7% respecte al mateix mes de l'any anterior.

Així es desprén de les dades publicats pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme sobre l'entrada de passatgers en companyies aèries de baix cost durant el mes de juny i acumulat 2016.

Les dades mostren que la Comunitat Valenciana va ser al juny el quart destí espanyol quant a volum d'entrades de passatgers estrangers en companyies low cost, amb una quota del 14,5%, per darrere de Catalunya, Balears i Andalusia.

L'aeroport d'Alacant-Elx va rebre el 78,2% del total d'arribades a la Comunitat per esta via, amb un total de 468.755 passatgers que van aterrar en vols de baix cost durant el passat mes de juny, la qual cosa suposa una pujada del 15,6% interanual. Per la seua banda, l'aeroport de València va rebre el mes passat 130.495 passatgers internacionals per aerolínies de baix cost, un 11,8% més interanual.

Per mercats d'origen, cal destacar que el mercat britànic se situa com el principal mercat, amb el 45% del total en companyies de baix cost. A més distància es van situar Alemanya i Itàlia, amb pesos respectius del 8,5% i 7,6%. Cal destacar que tots ells van augmentar les xifres respecte al mateix mes de l'any passat.

Arxivat a:

Destacats