Labora gestiona 90 llocs de treball de l'empresa valenciana Power Electronics

Les ofertes estan disponibles en el portal Punt Labora

Guardar

Dona entrant a les oficines de Labora, el servei d'ocupació
Dona entrant a les oficines de Labora, el servei d'ocupació

Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació gestiona, a través del seu portal d'ocupació consultar ací 90 ofertes de treball de l'empresa valenciana Power Electronics.

La multinacional espanyola, amb més de 2.000 empleats i presència en més de 50 països, segueix en creixement. L'empresa, dedicada a les energies renovables, es troba en cerca de personal tècnic que seleccionarà a través de Labora.

Amb aquesta oferta d'ocupació, l'empresa tecnològica valenciana reforça la seua posició en el mercat i aposta per incrementar la seua plantilla en les instal·lacions situades en Lliria.

Power Electronics redobla les seues ofertes d'ús de perfils elèctrics i mecànics per a l'àrea de producció. L'empresa busca especialment cobrir posicions en el seu departament de qualitat en el qual requereixen incorporar a més de 15 tècnic/as de Testatge Elèctric amb formació superior en electricitat.

Ofertes d'ocupació

En concret, les ofertes d'ocupació que Labora ha publicat en el seu portal de l'empresa tecnològica són les següents:

- Operaris/as de picking, d'inventari i de qualitat

- Tècnics/as de manteniment industrial per a higueruelas i per a Llíria

- Operaris/as mecànics i elèctrics

- Tècnics/as testatge elèctric

Les persones interessades poden postular-se entrant en portal d'ocupació Punt Labora i filtrant a través de la paraula "power" en el lloc.

En aquest tutorial ( consultar ací) pot veure's com trobar aquestes ofertes i inscriure's.

Labora

Cada dia són més les empreses valencianes que confien en Labora i en el seu portal d'ocupació Punt Labora per a gestionar les seues ofertes d'ocupació. Així, les persones en cerca d'ocupació poden trobar en l'actualitat prop de 2.500 ofertes d'ocupació a les quals accedir o postular-se.

Cal recordar que Labora ofereix l'únic portal d'ocupació que ofereix la seguretat que les dades de les persones que es postulen són prèviament acreditats, la qual cosa ofereix confiança a les empreses.

Així mateix, Labora disposa d'una unitat especialitzada en atenció a les empreses, Espai Empreses, a la qual es pot accedir a través d'aquest formulari consultar ací

Sobre Power Electronics

Power Electronics és el fabricant mundial número u de sistemes de conversió d'energia per a emmagatzematge energètic i líder en la fabricació d'inversors solars per a plantes fotovoltaiques a Europa, Oceania i Amèrica. Els seus productes són presents en prop de 1300 plantes distribuïdes en 35 països de tot el món. La companyia ha tancat el 2020 amb una xifra de 40GW de potència AC instal·lada, que han permés evitar l'abocament de més de 56,3 milions de tones de CO₂ al medi ambient.

 

 

Arxivat a:

Destacats