La Regidoria d'Ocupació impulsa cursos d'idiomes

Guardar

anem
anem

La Regidoria d'Ocupació ofereix fins a 300 places per a cursos d'anglés gratuïts dirigits a joves menors de 30 anys empadronats a València. També abonarà les taxes d'examen a les persones que aproven el First o equivalent, després de realitzar aquest curs. La regidora d'Ocupació, Sandra Gómez, ha presentat hui a la Universitat de València (UV) aquestes i altres iniciatives amb les quals l'Ajuntament impulsarà l'ocupació i reduirà la taxa de desocupació entre els i les joves de la ciutat.

Entre aquestes accions, que s'emmarquen en la campanya Anem! de València Activa, la marca que aglutina tota l'oferta en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació de l'Ajuntament de València, també es troben cursos d'informàtica o coaching, així com plans d'ocupació i formació.

La regidora Sandra Gómez ha explicat que per a l'Ajuntament "és una prioritat acabar amb les desigualtats econòmiques a l'hora d'accedir als idiomes, perquè les acadèmies i els intercanvis continuen sent cars, i per açò s'han oferit cursos municipals gratuïts, i fins i tot la possibilitat d'assumir les despeses dels exàmens". "Ara bé, sempre premiant l'esforç, perquè estem parlant d'un esforç econòmic per part de l'Administració", ha assenyalat.

CONTRACTES PER A JOVES

D'altra banda, Sandra Gómez ha destacat que València Activa també oferirà llocs de treball amb contracte per a joves empadronats a València i inscrits en el sistema de garantia juvenil, per a promoure'n la inserció laboral. Segons ha explicat, "és necessari dur a terme aquest tipus d'accions dirigides a combatre la desocupació entre els i les joves, ja que suposa un dels grans problemes socials".

"Des de València Activa "apostem per la creació d'ocupació de qualitat, així com per la seua formació contínua i gratuïta, i a tot açò se suma el suport a l'esperit emprenedor amb un servici d'atenció personalitzada en els punts d'atenció a l'emprenedor, espais de coworking disponibles, ajudes directes per a emprenedoria i consolidació empresarial i formació gratuïta específica per a emprendre amb èxit", ha manifestat la regidora.

Arxivat a:

Destacats